Deo intervjua za CNN - Vojvode Sinise Vucinica

mitar sorajic

Početnik
Poruka
7
Део Вучинићевог интервјуа за (CNN)
,,Сигуран сам да српски народ и држава Србија неће пропасти, јер увек се руководим договором између мене и председника Милошевића, за који је знао само професор доктор Војислав Шешељ, доказани српски патриота, да је држава са својим народом са обе стране Дрине полубожанство... За јединствену нашу српску државу и очување теритиоријалног интегритета и суверенитета увек ћу се борити на челу са својим присталицама, и могу вама као иностраној телевизији да поручим да је блок националних снага предвођен вођама националне српске омладине Митром Сорајићем и Ђорђем Гачановићем увек спреман да се бескомпромисно бори за своју државу и свој народ...'' - између осталог саопштио је Синиша Вучинић у свом интервјуу CNN-у. Вучинић је посебно истакао за CNN да је пријатно изненађен и Војиславом Коштуницом и ставовима ДСС-а када су у питању државни национални интереси. :super:

,,Сигуран сам да српски народ и држава Србија неће пропасти, јер увек се руководим договором између мене и председника Милошевића, за који је знао само професор доктор Војислав Шешељ, доказани српски патриота,

Cudi me da sada hvali Seselja, a ocima nije mogao da ga podnese dok je ovaj surovao sa Slobom.

и могу вама као иностраној телевизији да поручим да је блок националних снага предвођен вођама националне српске омладине Митром Сорајићем и Ђорђем Гачановићем увек спреман да се бескомпромисно бори за своју државу и свој народ...'' - између осталог саопштио је Синиша Вучинић у свом интервјуу CNN-у.

To nisu srpska prezimena, ocigledno neki brdjani iz Crne Gore ili Hercegovine, kao i ovaj trut Vucinic.

Све је он то лепо рекао И ЈА СЕ СЛАЖЕМ СА ОНИМ ШТО ИЗЈАВЉУЈЕ - међутим, поставља се питање да ли је то ИСКРЕНО или само још једна у низу комунистичких патки - јер, не треба заборавити да је дотични пре него што је постао "војвода" БИО ЧЛАН ЈУЛ-а МИРЕ МАРКОВИЋ... тако да..... кхм.......:evil:

Čuj,Siniša Vučinić dao in tervju za CNN? Ma,ne mogu da verujem! Šta bi CNN-u da baš njega nešto pita o političkim (ne)prilikama u Srbiji.Pa,on je običan pajac na srpskoj političkoj pozornici.Tip koji se bavio (i bavi) svim i svačim i persona sa najvećim brojem preletanja na međustranačkom prostoru.Ej,Siniša Vučinić i CNN?? :dash::zcepanje::pivce:

Back