Део Београда који не волите и зашто

Kome prija?

Mene blokovi dovode u depresiju.

Jedino onaj deo kod paviljona je u redu.

ima ljudi koji vole tamo, sretala sam takve primerke, zive u tom delu i nece u neki drugi, razumljivo, mada ja ne razumem licno....:lol:

evo pre dva tri dana opet morala tamo da idem, al onaj deo kod gazele, majko mila ja sam mogla mecku da rodim dok sam nasla nacina da predjem gazelu, ubi se trazeci stanicu za neki bus da predjem ne mogu da nadjem, pogubi se nacisto, na kraju isla do sajma peske pa od sajma uhvatila za prelazak :roll:
pa tamo presla pa juri broj zgrade :dash: a one sve ukoso a sve se vode na jednu ulicu iako veze sa njom nemaju :dash:
jedva nadjoh, da nije bilo bitno, oterala bih sve u pm jos kod kruzenja oko gazele, mars, nego morala :roll:

kakvi paviljoni? :rumenko:

koji su to paviljoni,ja ne znajem?stanica posle starog merkatora je pocetak zemuna...retenzija....ako mislis na to,meni taj deo skroz cool
Jedna stanica 16-icom(to je ujedno i početna stanica) Pohorska ulica,znači od starog Merkatora pravo gore pa levo,tu je početna stanica Pohorska i tu počinju Paviljoni odma s desne strane počinju te prepoznatljive braon-sive zgrade..

Ne volim svaki deo koji je u neurednom stanju - zato sto zelim da se uredi. Da se vozaci i pesaci ponasaju uredno. Da ulice, trotoari, prolazi i zelenilo lice na ono sto treba da budu.

Onda se iseli iz Beograda :hahaha:

Senjak, Dedinje, potez od Labudovog brda preko Ceraka do Ade i pojedini sitni delovi NBG-a su jedino što valja ( uz posiveli krug dvojke ali koji ima potencijala).
Sve ostalo nije šteta ni da nestane u zemljotresu. Ubi nas divlja(čka) gradnja

- - - - - - - - - -

ul. Dimitrija Tucovica, meni najruznija ulica u gradu

Meni 29. novembra...užasna je.

Poslednja izmena:

Back