Denarodnjacifikacija Srbije

da li ste za zabranu narodnjaka? kakav je vaš stav o ovom muzičkom žanru?

kada mi drugosrbijanci, građanisti osvojimo vlast, ovaj melos treba satrti jer je uzrok sveg zla koje nas snalazi od 90ih...

Никад среће нећеш имати, јер ти смета људска различитост.
А она је ту, добро је док је не примећујеш - кад је приметиш оде мас' у пропас' ...

nije to različitost to je toksičnost
štetno je po okoliš

Има токсина, али и протеина и витамина и свега и свачега има ...
Нажалост, ти ниси задовољан божјим делом - човеком.

Можда, мада тешко, још можеш да искочиш из тог губитничког воза који хрли у пакао !

OVO A NE CECE I LUKASI

Имаш исти приступ као турбо фолковци - забране и насиље.Изгледа да ти уопште не знаш шта је народна музика па у њу трпаш овај жанр који са народном музиком нема никакве везе.
Турбо фолк ја домаћа верзија управо америчког изума из Нешвила. Према томе грдно грешиш.
Кварење народне музике је започето јако давно и то је називано званично "народна музика у обради" па после "новокомпонава народна музика" што не знаш које је већа глупост.
Турбо фолк јеј ош један начин ,и то врло ефикасан, расрбљавања .
Тужно је видети младе људе код нас који на сва уста вичу "Србија, Србија " ,а бескрајно уживају у исламском мелосу а свој не знају и не воле.Али то се забранама и октроисањем искључиво , како ти кажеш, западне музике не постиже.

https://www.youtube.com/watch?v=X5X-sDqwenk

Имаш исти приступ као турбо фолковци - забране и насиље.Изгледа да ти уопште не знаш шта је народна музика па у њу трпаш овај жанр који са народном музиком нема никакве везе.
Турбо фолк ја домаћа верзија управо америчког изума из Нешвила. Према томе грдно грешиш.
Кварење народне музике је започето јако давно и то је називано званично "народна музика у обради" па после "новокомпонава народна музика" што не знаш које је већа глупост.
Турбо фолк јеј ош један начин ,и то врло ефикасан, расрбљавања .
Тужно је видети младе људе код нас који на сва уста вичу "Србија, Србија " ,а бескрајно уживају у исламском мелосу а свој не знају и не воле.Али то се забранама и октроисањем искључиво , како ти кажеш, западне музике не постиже.

Back