DENACIFIKACIJA

zox:
eremita:
zox:
LAKI MALO SI NERVOZAN!BICE DA TE ONI VODOVI MALKO SVRBUCKAJU!!!!!

Ух, како си ме брзо у'ватио :lol: :lol: :lol:
који бре, водови, које војске, које
полиције... једино ако мислиш на водове Твојих истомишљеника - е, ту вас многи
чекају (да се наплате за оно од 1941.-1999.), а осим тога Ти и Теби слични патите
од "приговора савести" тј. ратлука у гаћама.

Ma kakav prigovor savesti.Namiricu savest kada poslednji nazifasista bude hrana za crve.Pod vodovima mislim na naoruzane radnicke milicije i progresivne itelektualce i omladinu pod barjakom pravde,jednakosti i slobode za emancipaciju rada i oslobodjenje coveka.Pa kad imamo ovako visoke ciljeve ubijanje fasista ti dodje kao slag na tortu!

Ох, храбра комуњаро, довољно би било да се ЈА и ТИ сретнемо face to face(?) За Тебе би то
била права прилика да потврдиш Твоје "прогресивне барјак-ставове" - а за мене провокација
да још једном докажем да је за такве као што си Ти "батина из Раја изашла". :evil:

PAC-PAC:
Nexus 6:
ovde je bilo reci i o streljanju politickih neistomisljenika...
jel' mislis da ravnogorci nikoga nisu streljali, ili ti je to prihvatljivo...

На основу документа, при томе мислим првенствено на документа Вермахта и Савезника, лепо се може видетеи да равногорци практични нису имали ни кога да стрељају у Србији, било је случајева стрељања али углавном је реч комунистима који нису са територије Србије а неки чак нису били ни из Краљевине Југославије, дакле, реч је о убаченим терористима.
Наравно да о стрељању не мислим ништа лепо, нормалном човеку је мучно да стреља било кога па чак и Хитлера или Броза али је подношљиво ако се на стрељање гледа као на последњи начин завођења реда у хаосу а не као на први и једини вид политичке борбе, како нам друг Зокс већ препоручује.

Тајна
Интернационална
Терористичка
Организација

Знаш ли Нексусе нешто о овоме?

ne interesuje me...
zna se da su komunisti teroristi, to nije nista cudno...

ali sto se streljanja tice...znam coveka kome su streljali oca, majku i sestru od 15 godina jer je imao brata u partizanima...

njega nisu jer je bio suvise mlad za streljanje... :roll:

eremita:
zox:
eremita:
zox:

чекају (да се наплате за оно од 1941.-1999.), а осим тога Ти и Теби слични патите

Ma kakav prigovor savesti.Namiricu savest kada poslednji nazifasista bude hrana za crve.Pod vodovima mislim na naoruzane radnicke milicije i progresivne itelektualce i omladinu pod barjakom pravde,jednakosti i slobode za emancipaciju rada i oslobodjenje coveka.Pa kad imamo ovako visoke ciljeve ubijanje fasista ti dodje kao slag na tortu!

Ох, храбра комуњаро, довољно би било да се ЈА и ТИ сретнемо face to face(?) За Тебе би то
била права прилика да потврдиш Твоје "прогресивне барјак-ставове" - а за мене провокација
да још једном докажем да је за такве као што си Ти "батина из Раја изашла". :evil:

Ja sam svoje stavove potvrdjivao x puta,sto snagom argumenata sto ARGUMENTOM SILE.Ovo posledje sam koristio protiv bitangi poput tebe kada umesto da razgovaraju,oni pocinju da prete!Nije mali broj prostackih baraba koje sam spustio na nivo!Iako sam covek koji smatra da nasilje ne trba svuda i bez potrebe koristiti neki ljudi samo razumeju CVRSTU PESNICU KOMUNIZMA!!!

PAC-PAC:
zox:
PAC-PAC:
Друг Зокс нам се много изнервирао.
Што се тиче скупа који организује комесар Драшковић, који је својевремено у НИН-у и Политици Експрес пљувао по Чичи горе него Крцун, Лека и Ђидо заједно, могу ти рећи да се прави равногорци скупљају минимум пар километара даље тако да не би имали ама баш никакав додир са поменутим.
А и само пресељење у Центар Сава довољно говори о комесрау Драшковићу.
Већ кад смо код тога, неко рече да није проблем у комунцима него у револуционарима и да нису сви комунци.
Е па јесте проблем у комунцима јер и јесу сви комуници а и револуционари а сви корене имају у јакобинским касапима.
Комуна не мора бити споља црвена да би била комуна јер је свака, без обзира на спољашњи изглед, најтамнији вилајет по својој суштини.

Нексус рече да су комунисти левица а фашисти десница, лупи и остаде жив.
То јесте нечија теорија али свакако не држи воду.
По програмским начелима нема ама баш никакаве разлика између поменутих, исто важи и за нацисте.
Хитлер је имао исти однос према крупном капиталу као и његове бољшевичке колеге, расна политика им је такође била иста, с тим да су једни имали свесну расу а други свесну класу а делили су исту страст и апетите према свему што није њихово, на примеру Пољске се то лепо дало приметити.
Мусолини је отишао у ћорку као комуниста а изашао из ње као фашиста.
Сва три покрета су социјалног типа и једина им је разлика у начину изражавања, једни причају о кастама, други о расама а трећи о класама.
Све три идеологије су производ римокатоличко-протестантског Запада и немају ама баш никакаве везе са Србима а Срби са њима још мање.
Из наведених разлога се најпогубније одражавају на православне народе, или да кажем народе православног порекла, чисто да не збуним наше европејске паметнице.
Читава та будалаштина на релацији левица-десница функционише на принципу прва-рикверц, с тим да свака групација мисли за себе да је прва а да су сви остали рикверц.

Шта да вам кажем, хтели неки то прихвате или не, равногорски покрет је био и остао једини прави слободарски покрет, слободарски и што се тиче политичких слобода а и буквално.
Covece nemas pojma!Prvo,nacizam i fasizam su posledja linija odbrane kapitalizma!Ekonomski sistem je u osnovi kapitalisticki!Pa,*****i su zavladali Nemackom posle Velike depresije kako bi spasili kapitalizam koji je tada bio na umoru!Rimokatolicka crkva nikakve veze nema sa marksizmom i stvarno tu nevidim nikakvu vezu!Ravnogorski pokret nema ni S od slobodarskog,naprotiv,predstavlja sramotu za ovaj narod!SMRT KRALJU!!!

Зокс, знам да су комуниста и прост одавно синоними али немораш баш толико да се истичеш у акцији.
Читај мало па ћеш видети да по питању крупног капитала и јаких националних држава нацисти и комунисти имају апсолутно исти став.
Фашисти су инсистирају на националним државама сталешког типа са јаким социјалним програмом, нису толико против крупног капитала колико су за контролу истог, због тога су фашисти лимунада у односу на нацисте и комунисте.
Нацисти су завладали Немачком након Велике депресије управо захваљујући бољшевичким идејама у расном руху, она будалетина Лимонов је рецимо у том фазону данас.

Лепо ти кажем да су сва три покрета продукт рмикоатоличко-протестантског Запада, дакле продукт цивилизације која почива на тим темељима.
Али ме нечуди твој резон јер као што рекох, прост и комуниста су одавно синоними.

Можда ћеш некада и бити у прилици да одлучујеш о животу и смрти људи али никада нећеш одлучивати о Ономе који је изнад свих нас.

Osnovu nazisticke ekonomije predstavljaju mala PRIVATNA preduzeca sitne i sredje burzoazije i zatvorena,autarhicna privreda sa izrazito razvijenom vojnom industrijom!Rimokatolicko-protestantski zapad pociva na individualistickoj filozofiji i liberalnoj(manje vise uz drzavni intervencionizam u pojedinim sferama)ekonomiji i neprikosnovenosti privatnog vlasnistva,tako da stvarno ne znam gde ti vidis vezu sa socijalizmom(diktaturom proletarijata).Sto se onoga tice,to me ne brine,ne konzumiram opijum za narod!

zox:
eremita:
zox:
eremita:
zox:

Ja sam svoje stavove potvrdjivao x puta,sto snagom argumenata sto ARGUMENTOM SILE.Ovo posledje sam koristio protiv bitangi poput tebe kada umesto da razgovaraju,oni pocinju da prete!Nije mali broj prostackih baraba koje sam spustio na nivo!Iako sam covek koji smatra da nasilje ne trba svuda i bez potrebe koristiti neki ljudi samo razumeju CVRSTU PESNICU KOMUNIZMA!!!

Па зар ти БАНДИТУ ЦРВЕНИ, дволична, лажљива комуњарска битанго
сада покушаваш да МЕНИ УВАЛИШ да сам ја за примену силе, олошу један који
призиваш СТРЕЉАЧКЕ ВОДОВЕ који ће "привести
правди Твоје неистомишљенике"
и потоке крви у којима се ви, банда црвена,
најбоље сналазите. Руке су ваше
комунистичке ионако крваве до лаката, још хиљаде и хиљаде лешева постоје несахрањени
и неопојани, а то су људи, Божија створења, које сте ви без суђења и закона побили,
и Ти се усуђујеш да опет призиваш злочин У ИМЕ ВАШЕ САТАНИСТИЧКЕ, СЕКТАШКЕ ИДЕОЛОГИЈЕ
КАРЛА МАРКСА, који је на целој планети одавно бачен на сметлиште историје - а када
добијеш одговор да ће овога пута уследити ваљан одговор, свој ментални
смрад преваљујеш на мене. Срам Те било, бандиту црвени! МАРШ СОТОНО, ОДСТУПИ ОД МЕНЕ
У ИМЕ ИС ХС, НАРЕЂУЈЕМ ТИ, ВРАТИ СЕ У СВОЈЕ МРАЧНО ОБИТАВАЛИШТЕ ПАКЛА!

eremita:
zox:
eremita:
zox:
eremita:
zox:

Па зар ти БАНДИТУ ЦРВЕНИ, дволична, лажљива комуњарска битанго
сада покушаваш да МЕНИ УВАЛИШ да сам ја за примену силе, олошу један који
призиваш СТРЕЉАЧКЕ ВОДОВЕ који ће "привести
правди Твоје неистомишљенике"
и потоке крви у којима се ви, банда црквена,
најбоље сналазите. Руке су ваше
комунистичке ионако крваве до лаката, још хиљаде и хиљаде лешева постоје несахрањени
и неопојани, а то су људи, Божија створења, које сте ви без суђења и закона побили,
и Ти се усуђујеш да опет призиваш злочин У ИМЕ ВАШЕ САТАНИСТИЧКЕ, СЕКТАШКЕ ИДЕОЛОГИЈЕ
КАРЛА МАРКСА, који је на целој планети одавно бачен на сметлиште историје - а када
добијеш одговор да ће овога пута уследити ваљан одговор, свој ментални
смрад преваљујеш на мене. Срам Те било, бандиту црвени! МАРШ СОТОНО, ОДСТУПИ ОД МЕНЕ
У ИМЕ ИС ХС, НАРЕЂУЈЕМ ТИ, ВРАТИ СЕ У СВОЈЕ МРАЧНО ОБИТАВАЛИШТЕ ПАКЛА!

Slusaj prikane,Revolucija ti nije ulicarsko-kafansko mlacenje sto upravo ti prizeljkujes,sto svakako predstavlja suvisno i primitivno nasilje.Revolucija je politicki cin i to direktniji i legitimniji nego izbori!Obzirom da je religija opijum za narod,ti si covece prava hardcore narkomancina!AKO TI SE TEMA NE DOPADA NE JAVLJAJ SE VISE OVDE,IMA TVOJIH ISTOMISLJENIKA NA STORMFRONTU,OBRAZU,RASONALISTIMA,COMBAT18...IDI TAMO PA SA NJIMA MLATI PRAZNE SLAME!Ti sa politikom nemas veze,idi bre u manastir i to negde na KOSOVO kad si toliki patriota!

Samo mogu da kažem da se u potpunosti slažem sa EREMITOM, a tebi ZOXE poričujem da si običan BANDIT TOTALITARNE SVESTI!!! Nećeš ti drugima odredjivati kad i šta po kom pitanju smemo da govorimo!! ČEDISTI = BANDA CRVENA

Strela:
Samo mogu da kažem da se u potpunosti slažem sa EREMITOM, a tebi ZOXE poričujem da si običan BANDIT TOTALITARNE SVESTI!!! Nećeš ti drugima odredjivati kad i šta po kom pitanju smemo da govorimo!! ČEDISTI = BANDA CRVENA

Znaci jos jedan fasista!Lepo je priznati,"JER MI SVE ZNAMO"!Zezam se.Svakako da ne odredjujem ko ce sta da prica,ali ova tema je kako da se resimo vas fasistickih olosa i velikosrpskih baraba,a ne da slusamo vasa proserav... njih smo se naslusali preko decenije!I dalje tvrdim,vas na streljanje i to i grob da vam se ne zna,ne zasluzujete,jer prosto niste ljudi,nego pokretne stvari i kao takve treba i da skoncate kada vam prodje rok trajanja(a prosao je jos 45.)

zox:
Strela:

Znaci jos jedan fasista!Lepo je priznati,"JER MI SVE ZNAMO"!Zezam se.Svakako da ne odredjujem ko ce sta da prica,ali ova tema je kako da se resimo vas fasistickih olosa i velikosrpskih baraba,a ne da slusamo vasa proserav... njih smo se naslusali preko decenije!I dalje tvrdim,vas na streljanje i to i grob da vam se ne zna,ne zasluzujete,jer prosto niste ljudi,nego pokretne stvari i kao takve treba i da skoncate kada vam prodje rok trajanja(a prosao je jos 45.)

Зокс, шта да ти кажем, осим што си прост и зао си и то безгранично, стврано нема потребе да се толико истичеш у акцији.
А ово што се тиче стрељања и необележених гробова, слободно можете да радите шта год хоћете и Чичу сте убилу из страха па ништа нисте постигли тиме.
Гроб му се нема али зато му има Равногораца.
Ја тебе не бих стрељао јер је гре'ота љутити се на обележеног, има лепих установа за случајеве као што си ти.

Back