Denacifikacija, ko je sledeći?

Ko je sledeći u denacifikaciji?

• Moldavija?

glasova: 6 40,0%
  • Poljska?

glasova: 4 26,7%
  • Finska?

glasova: 1 6,7%
  • Rumuni?

glasova: 0 0,0%
  • Hrvati?

glasova: 4 26,7%

• Ukupno glasova
    15
razumeo sam u nekom dokumentarcu da rusija mora izaci na Dunav da bi nama svanulo jer ka Dunavska zemlja ima izlaz na Balkan i moze da nam prevozi naftu...a da bi se to desilo mora da udje negde iza odese... nznm

hrvati su naebali nazalost, ne raduje me ali jbg,,, nadam se da ce proci sa sto manje zrtava... nekako da ih asimilujemo u srpstvo bezbolno

dok albance zelim da pobacamo u more...

razumeo sam u nekom dokumentarcu da rusija mora izaci na Dunav da bi nama svanulo jer ka Dunavska zemlja ima izlaz na Balkan i moze da nam prevozi naftu...a da bi se to desilo mora da udje negde iza odese... nznm

hrvati su naebali nazalost, ne raduje me ali jbg,,, nadam se da ce proci sa sto manje zrtava... nekako da ih asimilujemo u srpstvo bezbolno

dok albance zelim da pobacamo u more...
:mazi: :mazi: :mazi:

najlepse_srpske_bajke_2_vv.jpg

Та гостовања имају цену.Нико од њих више не сме да зуцне ништа лоше о Вучићу, о аферама СНС, везама са мафијом, изборним манипулацијама, хеликоптеру итд.

Сви ти "гости" су сада Вучићеве пудлице.
То се подразумева.
Када Вучић призна сецесију КиМ и уведе санкције Русији, из Брисела, Лондона и Вашингтона ће бити наређено свим другосрбијанским опозиционим партијама, НВО, медијима да се ставе под непосредно руководство Вучића.

Мораћете да вичете "Слава А.Вучићу", да скупљате капиларне гласове за СНС, да делите СНС-летке и све шта одлучи неки СНС-кординатор који вам буде надређен.

Сви који се буду противили томе, више неће моћи ни да привире на Н1, Нова С и Данас, као ни у режимске медије, неће више добити ни динара из иностранства или из буџета, и биће проглашени за руске агенте.
И то је тачно, али запад неће моћи да нареди СНС радикалима да прогутају ову жабу, тако да ће сав терет спасти на жуто крило те странке.

Опет ће ојачати неки радикали или можда Двери, а СНС је морати у коалицију са другосрбијанским опозиционим партијама.

То се подразумева.

И то је тачно, али запад неће моћи да нареди СНС радикалима да прогутају ову жабу, тако да ће сав терет спасти на жуто крило те странке.

Опет ће ојачати неки радикали или можда Двери, а СНС је морати у коалицију са другосрбијанским опозиционим партијама.
Tj ako Drugosrbijanci blagoizvole preskočiti izborni cenzus u zemlji Srbiji. :per:

Back