Sreten Žujović
Elita
- Poruka
- 24.255
Ето, а мени бришу постове који садрже речи: — могу само да га ухвате за к.
Па јесам ли слагао нешто?
Па јесам ли слагао нешто?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidis koliko je raspolozen i zadovoljan rezultatom mitingaШто се снуждио овако?![]()
Hteo si reci drugim recima promasena USA investicija.Кад су му јавили колико је у регионима изашло људи на "марш милиона"...добро се није шлогнуо...
http://www.regnum.ru/news/polit/1571542.html
У градовима Сибира и Далеког Истока на улице је изашло неколико десетина људи
У Владивостоку само 20 - иако су организатори додали једну нулу, ал двадесеторо је лако избројати-
У Перми 300 људи, у Томској области 100, у Омску 150... значи, тотална пропаст руске опозиције...
И ко ће сад да их плаћа, кад ниједан задатак не обаве како треба...![]()
Vidis koliko je raspolozen i zadovoljan rezultatom mitinga![]()
Hteo si reci drugim recima promasena USA investicija.
![]()
Demonstracije protiv Putina
Ne, na protiv.
Ali, ne dopada mi se Puitin.
On je ruski Tadic.
Mojne ti Blajbi da brineš. Sedi pod tu palmu i zapali joint.Radio-televizija Srbije
Više hiljada ljudi izašlo je na demonstracije u Moskvi protiv predsednika Rusije Vladimira Putina. Prema proceni izveštača agencije Frans pres, na ulice glavnog grada Rusije izašlo je najmanje 20.000 ljudi. Ruska policija je međutim saopštila da je na demonstracije izašlo 11.000 ljudi.
Povorka pristalica ruske opozicije krenula je sa Puškinovog trga u centru Moskve u protestnu šetnju. Oni su potom preko Bulevarnog prstena došli do Avenije Saharov, gde je zakazan glavni miting.
Demonstranti su bili podeljeni u dve kolone. U jednoj su bile pristalice levice, a u drugoj pripadnici liberala i nacionalisti, na čijem je čelu bio bivši šahovski šampion Gari Kasparov i advokat, bloger i borac protiv korupcije, Aleksej Navalni.
"Naš slogan je - vlast milionima (Rusa), a ne milionerima", rekao je lider Fronta levice Sergej Udalcov.
Demonstranti su nosili i transparent na kojem je pisalo "Oslobodite Pusi rajot, a na drugom je bila zakačena zastava carske Rusije. Od rano jutros na ulice Moskve raspoređeno je oko 7.000 policajaca, a centar grada nadleću helikopteri.
"Vlasti se plaše naroda i pokušavaju da izvrše pritisak. Mislim da se demonstranti ne plaše i mi moramo, ovde na ulici da tražimo okončanje represije", rekao je jedan od lidera ruskih liberala Mihail Kasjanov.
Protesti su održani u više gradova širom Rusije, od Peterburgu do Vladivostoka, uz veće ili manje učešće građana. Zajedničko ovoj masovnoj akciji je kritika politike Kremlja i predsednika Putina.
/copy/
"Tandrce, tandrce vreteno......."
Ovo nece na dobro izaci.![]()
Bilo bi bolje da se malo "prizemlje".
Od svetske sile (za vreme SSSR-a) su postali regionalna sila.
Ni Cecene ne mogu da saplavaju, a kamoli nesto vise.
Ако пишу на Ћирилице, jа све разумеју одлично. На латиници - мало теже. На саслушању такође добро разумеjу, ако не брзо прича.
Provalio sam te !
Ti si,ustvari, Mingo, ha ?
Koje ti je to pismo?
Boze, na CEGA ja tebi licim!?
Strasno!
...Ili ovgu:
![]()
Удальцов уопште полудео... и да је Путин крив, што Удальцова бацио супруга
![]()
http://warfiles.ru/show-13212-posledniy-marsh-okkupantov.html
Најзабавније је видети Комуњаре, ЛГБТ људове и анархисте-сви заједно против Путина, свих 14 тисућа.
Ove demonstracije su dokaz ko je finansirao Oktobarsku revoluciju u Rusiji i ko su zapravo komunisti.Obicna banda razbojnika i hokstaplera.
Putin ce biti heroj onda kada Rusija bude proizvodila automobile bolje od Japana, kompjutere bolje oid Amerike i robu siroke potrosnje VISE I BOLJE od Kine.
Sve PREDISPOZICIJE imaju za to: i prirodne i ljudske.
Samo NEKO smeta!