AleksaJ
Buduća legenda
- Poruka
- 36.949
Dobro, lagali ste i pre.
Ма не то .. Бришу вас који браните и оправдавате експлоатацију ...
па тако крију ову тему ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, lagali ste i pre.
Edamdeseb dzisgr u luku nema veze sunzanoМа не то .. Бришу вас који браните и оправдавате експлоатацију ...
па тако крију ову тему ....
Edamdeseb dzisgr u luku nema veze sunzano
ja ovo ne smem detaljno ni da citam, sve bre deca onih koji su streljali narodne neprijatelje, misli se na IDEOLOSKE NEPRIJATELJEНакон Тита непрекидно владају потомци—деца комунизма
oni ne smatraju da je greska sto se opozicija eliminise, a oni neki imaju svoju rodjenu opozicijuДругог светског рата, да се баве пословима којима се, многи од њих, часно баве, и они не могу сносити одговорност за грешке и лоше потезе својих предака,
ja ovo ne smem detaljno ni da citam, sve bre deca onih koji su streljali narodne neprijatelje, misli se na IDEOLOSKE NEPRIJATELJE
Mrznja ti izjeda srce.I vuk vam je odgovarao,i šešelj pa ste prešli na blera,klintona,ramuša i tačija..Svima ste dali anus napredni.
Mrznja ti izjeda srce.Podrzao bi monarhijsku vlast kada bi na celu iste bila razborita osoba poput Broza, Vucica ili mene.
QUOTE="3BEP, post: 41042155, member: 416188"]
I vuk vam je odgovarao,i šešelj pa ste prešli na blera,klintona,ramuša i tačija..Svima ste dali anus napredni.
АРХИ-демонизација.Де'Монарх'Изација
АРХИ-демонизација.
Uvijek bi se odrekao vlasti u korist Vucica.Дкромни сте .. Лично вас познајужи смтрам да би редолед власти требао бити Ви Ви ВИ
али зарад 'демократије' хајдемо градирати
1. Ви
2. Јосип
2. Александар Велики
АРХИ-демонизација.
Uvijek bi se odrekao vlasti u korist Vucica.
Бришу вас који браните и оправдавате експлоатацију ...
Streljajte ekploatatore pa gajite marihuanu na jovanjici, NAPRAVITE SIPTARIMA AUTOPUT ZA LAKSI SVWERC HEROINA ili jos bolje muzite drzavu sa brnabickim bratom, srbi su budale kada vas trpe, ILI PROSTO EMIGRIRAJUкада би допустили вероватно би СВЕ урадио да фабрике хлеба буду затворене и да
на свим њивама посаде кромпир
Streljajte ekploatatore pa gajite marihuanu na jovanjici, NAPRAVITE SIPTARIMA AUTOPUT ZA LAKSI SVWERC HEROINA ili jos bolje muzite drzavu sa brnabickim bratom, srbi su budale kada vas trpe, ILI PROSTO EMIGRIRAJU
To je pravo pitanje za tvog lekara na sledećem razgovoru. Pitaj ga ko su ti, vi, mi ili bilo ko drugi u tvojoj glavi.
Streljajte ekploatatore pa gajite marihuanu na jovanjici, NAPRAVITE SIPTARIMA AUTOPUT ZA LAKSI SVWERC HEROINA ili jos bolje muzite drzavu sa brnabickim bratom, srbi su budale kada vas trpe, ILI PROSTO EMIGRIRAJU
To jedino kapitalizam moze da omoguci. E tog fali Srbiji.Народ жели социо-економску правду и једнакост а то ниједан капитализам неће да ти омогући. Е то је Србији.
To jedino kapitalizam moze da omoguci. E tog fali Srbiji.
Ne vredi !
To je njegov lični konflikt sa alter-egom.
НЕ !
Он то о вама дијаболицима...
То је шири скуп од СНС-а
ДЕМОН-архија ...
Лингвистички кретенизам.