ДЕМОНАРХИЗАЦИЈА

Након Тита непрекидно владају потомци—деца комунизма
ja ovo ne smem detaljno ni da citam, sve bre deca onih koji su streljali narodne neprijatelje, misli se na IDEOLOSKE NEPRIJATELJE

Razumem ja u ratu preki sud, pa uza zid, ali ne razumem da sada vladaju deca onih koji su eliminisali politicku opoziciju bukvalno POSLE RATA, da mi ne mozemo ni da odgovorimo sa mrs bagro.
Другог светског рата, да се баве пословима којима се, многи од њих, часно баве, и они не могу сносити одговорност за грешке и лоше потезе својих предака,
oni ne smatraju da je greska sto se opozicija eliminise, a oni neki imaju svoju rodjenu opoziciju

Poslednja izmena:
ja ovo ne smem detaljno ni da citam, sve bre deca onih koji su streljali narodne neprijatelje, misli se na IDEOLOSKE NEPRIJATELJE

Идеолошке ?

Или економске ?

Рецимо .. имате фабриканта кромпира и чипса ... када би допустили вероватно би СВЕ урадио да фабрике хлеба буду затворене и да

на свим њивама посаде кромпир ... Провлем настаје када они кукурузичари се 'иделошки'убаце у причу а кажу 'НАШ ЈЕ НАЈЖУЋИ '

Podrzao bi monarhijsku vlast kada bi na celu iste bila razborita osoba poput Broza, Vucica ili mene.

QUOTE="3BEP, post: 41042155, member: 416188"]
I vuk vam je odgovarao,i šešelj pa ste prešli na blera,klintona,ramuša i tačija..Svima ste dali anus napredni.
Mrznja ti izjeda srce.
[/QUOTE]

Дкромни сте .. Лично вас познајужи смтрам да би редолед власти требао бити Ви Ви ВИ

али зарад 'демократије' хајдемо градирати

1. Ви
2. Јосип
2. Александар Велики

Бришу вас који браните и оправдавате експлоатацију ...

када би допустили вероватно би СВЕ урадио да фабрике хлеба буду затворене и да

на свим њивама посаде кромпир
Streljajte ekploatatore pa gajite marihuanu na jovanjici, NAPRAVITE SIPTARIMA AUTOPUT ZA LAKSI SVWERC HEROINA ili jos bolje muzite drzavu sa brnabickim bratom, srbi su budale kada vas trpe, ILI PROSTO EMIGRIRAJU

НЕ !

Он то о вама дијаболицима... :kafa:

То је шири скуп од СНС-а

Мoнархисти је подскуп од експлоататорa .....

Згазиле су их производне снаге либерала око 1800 те и од тада покушавају да се врате...на полит односно еконо сцену

Највећи фиансијски успех је узимање апанаже за појаве на керамичким меморабилијама...

Back