Markowac Iskusan Banovan Poruka 6.212 09.06.2008. u 16:36 - Demokratsko jednoumlje Borisa Tadića #26 DellBoy-011: pa to jerry ne kapira. atmosfera je bila vesela, duhovita, lepršava.... jerdnom rečju pobednička Kliknite za proširenje... pobednicka nego sta nego ne rece mi sta su rekli na glavnom odboru oce li dati ivici dacicu mesto premijera u vladi
DellBoy-011: pa to jerry ne kapira. atmosfera je bila vesela, duhovita, lepršava.... jerdnom rečju pobednička Kliknite za proširenje... pobednicka nego sta nego ne rece mi sta su rekli na glavnom odboru oce li dati ivici dacicu mesto premijera u vladi
DellBoy-011 Elita Poruka 22.568 09.06.2008. u 16:37 - Demokratsko jednoumlje Borisa Tadića #27 Markowac: pobednicka nego sta nego ne rece mi sta su rekli na glavnom odboru oce li dati ivici dacicu mesto premijera u vladi Kliknite za proširenje... neće mu dati, ali biće ivek zadovoljan. valjda meni veruješ, nisam te nikad prevario:rolleyes:
Markowac: pobednicka nego sta nego ne rece mi sta su rekli na glavnom odboru oce li dati ivici dacicu mesto premijera u vladi Kliknite za proširenje... neće mu dati, ali biće ivek zadovoljan. valjda meni veruješ, nisam te nikad prevario:rolleyes:
Markowac Iskusan Banovan Poruka 6.212 09.06.2008. u 16:38 - Demokratsko jednoumlje Borisa Tadića #28 DellBoy-011: neće mu dati, ali biće ivek zadovoljan. valjda meni veruješ, nisam te nikad prevario:rolleyes: Kliknite za proširenje... pa zuta stampa blic pise da ivica kaze da oce u vladu samo ako ce da bude premijer
DellBoy-011: neće mu dati, ali biće ivek zadovoljan. valjda meni veruješ, nisam te nikad prevario:rolleyes: Kliknite za proširenje... pa zuta stampa blic pise da ivica kaze da oce u vladu samo ako ce da bude premijer
DellBoy-011 Elita Poruka 22.568 09.06.2008. u 16:40 - Demokratsko jednoumlje Borisa Tadića #29 Markowac: pa zuta stampa blic pise da ivica kaze da oce u vladu samo ako ce da bude premijer Kliknite za proširenje... ako si počeo da im veruješ bezgranično, kao radikalima, mislim da ti je potreban odmor
Markowac: pa zuta stampa blic pise da ivica kaze da oce u vladu samo ako ce da bude premijer Kliknite za proširenje... ako si počeo da im veruješ bezgranično, kao radikalima, mislim da ti je potreban odmor
foliranat1 Domaćin Poruka 3.680 09.06.2008. u 16:48 - Demokratsko jednoumlje Borisa Tadića #30 Markowac: pa zuta stampa blic pise da ivica kaze da oce u vladu samo ako ce da bude premijer Kliknite za proširenje... Danasnje novine kazu ida ce ministar policije da bude neki socijalista , ivica premijer , ministar ekonomije borka vucic.
Markowac: pa zuta stampa blic pise da ivica kaze da oce u vladu samo ako ce da bude premijer Kliknite za proširenje... Danasnje novine kazu ida ce ministar policije da bude neki socijalista , ivica premijer , ministar ekonomije borka vucic.
systemofadown Iskusan Poruka 6.070 09.06.2008. u 16:49 - Demokratsko jednoumlje Borisa Tadića #31 DellBoy-011: ako si počeo da im veruješ bezgranično, kao radikalima, mislim da ti je potreban odmor Kliknite za proširenje... Ah, bice to jedan poduzi odmor koji pocinje za neki dan, kad prekine SPS razgovore sa njima i okrene se DS-u.....
DellBoy-011: ako si počeo da im veruješ bezgranično, kao radikalima, mislim da ti je potreban odmor Kliknite za proširenje... Ah, bice to jedan poduzi odmor koji pocinje za neki dan, kad prekine SPS razgovore sa njima i okrene se DS-u.....
systemofadown Iskusan Poruka 6.070 09.06.2008. u 16:50 - Demokratsko jednoumlje Borisa Tadića #32 foliranat1: Danasnje novine kazu ida ce ministar policije da bude neki socijalista , ivica premijer , ministar ekonomije borka vucic. Kliknite za proširenje... A koje to novine, da nije Pravda mozda?
foliranat1: Danasnje novine kazu ida ce ministar policije da bude neki socijalista , ivica premijer , ministar ekonomije borka vucic. Kliknite za proširenje... A koje to novine, da nije Pravda mozda?