Демократија у Либији право лице Либија поново ГОРИ!

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Па,шта би нема више Гадафија :think:шта је сада ово ? Народ Либије тражи да УСА оде кући ,велики нереди на улицима и обрачуни .Све то траје још од убиства Америчког амбасадора .Америка наравно не признаје ово као свој пораз и сматра да су помогли Либији :zcepanje:

Е,баш су им помогли

scaled.php

Веома интересантно да Руска телевизија јавља да сада у Либији има све више и више присталица Гадафија .

И оних што су увек били и оних што нису били ,веома интересантно .Изгледа пробудио се народ ,добро је то

сви нормални су углавном напустили либију, италија је једно време била преплављена избеглицама из либије, они који нису побегли у европу отишли су на југ и у друге афричке земље. у либији су само они који нису имали где да побегну и ал каидини следбеници.

Веома интересантно да Руска телевизија јавља да сада у Либији има све више и више присталица Гадафија .

И оних што су увек били и оних што нису били ,веома интересантно .Изгледа пробудио се народ ,добро је то

Libija je zemlja koju sacinjavaju 14 nomadskih plemena koji su do Gadafija bili u stalnom medjusobnom sukobu...

Gadafi ih je nakako, milom ili silom, uspeo da ZAUZDA.

Posle njegovog odlaska, ponovo je pusten duh iz boce..

I nece ga bili lako vratiti nazad.....

Libija je zemlja koju sacinjavaju 14 nomadskih plemena koji su do Gadafija bili u stalnom medjusobnom sukobu...

Sličan scenario kao kod nas sproveden u mnogo kraćem roku.

сви нормални су углавном напустили либију, италија је једно време била преплављена избеглицама из либије, они који нису побегли у европу отишли су на југ и у друге афричке земље. у либији су само они који нису имали где да побегну и ал каидини следбеници.
Уствари је највише образованих Либијаца отишло у заливске земље и теко постали једини Арапи који раде тамо!

hteo si reći posle njegovog ubistva je duh ponovo pušten iz boce.....samo mi nije jasno jel je gadafi kriv što je ujedinio plemena......

Sličan scenario kao kod nas sproveden u mnogo kraćem roku.

Kod nas je drugi problem. Kod nas je zemlja srusena zbog rasisticke Hrvatske politike koja dolazi od Njemaca i vremena Ante Starcevica. Kod nas je problem rasizma i nacizma koji se jos uvjek velica i u Hrvatskoj i u Briselu i u Washingtonu, ne rjecima nego djelom.

Па,шта би нема више Гадафија :think:шта је сада ово ? Народ Либије тражи да УСА оде кући ,велики нереди на улицима и обрачуни .Све то траје још од убиства Америчког амбасадора .Америка наравно не признаје ово као свој пораз и сматра да су помогли Либији :zcepanje:

Е,баш су им помогли

Ја мислим да ниси сватила поенту Амера.Амери су постигли оно што су хтели.Хаос.ратове,сиромаштију.Тако се боље влада.Ебеш ти једног амбасадора....

Пих, та Либија ни не ишчекује да јој дају датум за почетак преговора о ЕУ!

Cekaj, prvo u Libiju treba poslati ''eksperte'' tipa Djelic, Dinkic, Vlahovic, Labus... da prvo rasprodaju sve u bescenje, i da posle liberalizacije uvoza pocnu da uvoze, naftu, benzin, pesak, masline, juzno voce... pa tek nakon tih ''reformi'' ce moci da dobiju status kandidata.

Ја мислим да ниси сватила поенту Амера.Амери су постигли оно што су хтели.Хаос.ратове,сиромаштију.Тако се боље влада.Ебеш ти једног амбасадора....
Јок морИ.
Боле и' ћошак. битно да је нафта у сигурним рукама!

Јок морИ.
Боле и' ћошак. битно да је нафта у сигурним рукама!

То ти и ја кажем.Док глупи Либијци дивљају због оног филма нормално је да неко чува нафту на сигурном.

Ово је веома битно за Србију да видимо како се то један народ бомбардује ,убија,председник им се ликвидира а затим се поставе Амерички људи
на чело владе Либије .И онда ,брже него код нас ,НЕМИРИ ,УБИЈАЊЕ АМБАСАДОРА итд...

Народ Либије се много брзо освестио

То ти и ја кажем.Док глупи Либијци дивљају због оног филма нормално је да неко чува нафту на сигурном.

Е,па сада они траже контролу над сопственом земљом и траже да УСА оде из Либије ,да их нико није ни звао

Ово је веома битно за Србију да видимо како се то један народ бомбардује ,убија,председник им се ликвидира а затим се поставе Амерички људи
на чело владе Либије .И онда ,брже него код нас ,НЕМИРИ ,УБИЈАЊЕ АМБАСАДОРА итд...

Народ Либије се много брзо освестио

Другарице извини али морам ти речи да ти стварно не разумеш ништа.Да се Либијски народ освестио водио би рачун о либијским богатствима а не да дивља због једног филма.Као што рече Познавалач ствари :Док се Либијци освеставају неко им сигурно чува нафту.А други водне системе који је Гадафи успео да направи.

Back