paja1408
Buduća legenda
- Poruka
- 34.639
koja je to zabluda...svaki bogatas moze biti demokrata par exelans...a kad se udruze bogatasi u tkz-globaliste...demokratija hara svetom ko zaraza..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koja je to zabluda...svaki bogatas moze biti demokrata par exelans...a kad se udruze bogatasi u tkz-globaliste...demokratija hara svetom ko zaraza..
Демократија постоји само на папиру.!
alibi za diktaturu..
'ај' што пишају с минарета него и се.ру.Pitali muslimana šta je to demokratija,
kaže:To je ono kada se popnem ja na minaret i popišam se na sve vas dole..a možete i vi mene u isto vreme![]()
sta je pisac hteo da kaze...
Само диктатура може да спаси свет од самоуништења!!!
Zapad nam uvozi svoju demokratiju - mora da joj je istekao rok trajanja.
da je demokratija zabluda kojom se zabavlja sirotinja dok pod plastom demokratije bogate zemlje i u njima bogati pojedinci rade ono sto njima odgovara kako bi megalomanski uvecali svoje bogastvo...
sa dovoljno para bogate zemlje ili pojedinci mogu bilo kog zgubigana dovesti na vlast koji ce jopet pod plastom demokratije raditi za interese onog "veceg"demokrate cije su pare dovele zgubidana na vlast...
A zamisli kako je tek u siromasnim diktaturama?
A zamisli kako je tek u siromasnim diktaturama?
a sta je diktatura to odredjuje amerika jel..??
Zar nije bilo diktature prolatarijata? Mi smo zeleli to, nisu nam Ameri nista nametali.
da je demokratija zabluda kojom se zabavlja sirotinja dok pod plastom demokratije bogate zemlje i u njima bogati pojedinci rade ono sto njima odgovara kako bi megalomanski uvecali svoje bogastvo...
sa dovoljno para bogate zemlje ili pojedinci mogu bilo kog zgubigana dovesti na vlast koji ce jopet pod plastom demokratije raditi za interese onog "veceg"demokrate cije su pare dovele zgubidana na vlast...
da i..??
prodji srbijom i videces kojiko naroda zali za tom diktaturom...
bezveze... plus kakve sve to veze ima sa naslovom i doktorima nauka?
i sta to po tebi znaci? pa ti sam tvrdis da je narod glup jer njime vlada neko drugi. kako se sad pozivas na taj glupi narod i na cinjenicu da zali za necim? ocigledno je da narod ne zna sta je dobro za njega?
i da cujemo tvoj predlog drustvenog uredjenja? ko ce da bira vlast?
nelogicno je da dve budale mogu da nadglasaju genija..
jeste. a ja recimo mislim da su svi koji su nostalgicni za komunizmom i shugoslavijom - budale i da njima treba zabraniti glasanje. moze tako? za pocetak?