Demokratija? - Licemerje DS - Žuti zavode diktaturu - Diktatura do 14. jula

Ajde da vidim taj film, a ljudima na celu pise za koga su glasali. :super::rotf:

Па у мом крају има 100 које знам
evilgrin0023.gif

„Na ivici demokratije"

Vršilac dužnosti gradonačelnika Zoran Alimpić tokom razgovora sa Vučićem, Antićem i Mladenovićem rekao je da „nema utisak da oni imaju većinu". Kako su nam potvrdili ljudi koji su prisustvovali sastanku, razgovor Alimpića i Vučića tekao je ovako:

Alimpić: Gospodo, moj je utisak da vi nemate većinu... :lol: :rotf: :rotf:
Vučić: Pa, vi nas zavitlavate!
Alimpić: Molim vas, ovo je sve po zakonu.
Vučić: Ali, ovo se ne radi! Ovo je rušenje demokratije!
Alimpić: Ovo je na ivici demokratije, tako mi se može...

Sve jeste jasno, gubitnici nemaju nameru da sidju s vlasti. Samo me zanima scenario koji su spremili za tih 9 dana izmedju 14. i 23. jula koji bi omogucili prinudnu upravu. Pretpostavljam da se radi o masovnim nemirima i svakodnevnom ometanju odrzavanja sednica, blokadu zgrade skupstine grada, mozda i fizicke napade na odbornike vecine. Verovatno ce i to biti "fer", "posteno", "demokratski"...

zato ja predlazem da dss srs i sps odrze sednicu jer imaju legitimitet da je zakazu sa 1/3 poslanika ma sta alimpic govorio.

DS-ovci i ne moraju da oddju ako nece skupstina moze funkcionisati i bez njih.

znači, ustanovili smo da nema kršenja zakona i ustava već samo "nedostatak političke kulture"

u Novom Sadu još nije ni zakazana skupština, pa nikom ništa, ne vidim da se neko preterano jedi, ni sa odlazećih ni dolazećih
Zinuo Vučić kao da se može (ne daj Bože) nešto dogoditi, pa da se dogovor ne ispoštuje
a ne bi bilo fer, zaslužili ste ga Beograđani, bar 2 godine:twisted:

Back