Demokrati ko pokvarena ploca posle 7gd:"Milosevic je kriv za sve jos uvek"

Gde si, Dzeri lazovcino podrumska? Vidim prozivas me na drugim temama. :D

Stvarno si mi zagolicao mastu sa onim belim stranama, jer ce na kraju da ispadne kako sam ja taj koji izmislja a ne ti, pa sam malo eksperimentisao sa onim tvojim linkom za podrucje Baljevca.

Idemo sada na casnu rec, od rezultata koje sam dobio bar 60% njih nisu bili upisani u bele strane. Ono sto je cudno jeste da njihovi brojevi pocinju sa 70 i 79 do broja 500... E sad, postoji jedna interesantna stvar sa tim brojevima, a to je da se oni nalaze preko stare centrale. Mislim samo tako mogu da objasnim sve one silne nedostatke u imeniku, koje ne vaze i za mesto u kom trenutno zivim.

U svakom slucaju, skokni do biblioteke obrazuj se o svom kraju, procitaj knjigu Janka Gosevca pa ces videti o cemu ti apolid prica.

--

Nego Dzeri da rezimiramo, lagao si da je Dragan rodjak Milovana Djilasa, da su Djilasi iz Crne Gore, da Tadic ima imanje od 10 000 kvadrata. Mislim da je za jednu temu i previse :roll:

Jerry Ropero:
naravno da si ti taj koji laze. uvek si i bio.

eto telefonski imenik TElekoma dokazuje da nema nijednog djilasa na teritoriji opstine Raska pa samim tim ni u Baljevcu.

Laganje vam je u krvi.

Ne, ti si taj koji laze zato sto si ti rekao da je Dragan Djilas rodjak Milovanu, sto si okitio Tadica sa kucom od jednog hektara i sto si Djilase smestio u Crnu Goru kao mesto njihovog porekla. 8)

Ja ti kazem da u Baljevcu ima preko 30 kuca gde zive SAMO Djilasi. Da malo izlazis iz tog podruma, ako si zaista iz Raske, ne sumnjam da bi cuo za njih.

Овде, напросто, треба разлучити неке ствари.

Милошевић јесте страхотно крив, за много тога. Највећи део. Самим тим, уопште није лако (можда је за неке ствари и немогуће), исправити то што је он упропастио.

И то треба запамтити. Никад престати да се подсећа на сво зло које је СМ учинио и оставио нам последице.

(То је онај "објективни део").

Међутим, постоје неке ствари, за које су, ипак, врло одговорни и ови после њега, јер те ствари немају директно везе с њим, него зависе од њих. Нарочито све ово на унутрашњем плану, у земљи, и локалнијег типа.
(То је "субјективни део").

Jerry Ropero:
nisam samo ja rekao da je dragan djilas rodjak milovanu vec i velja ilic, aligrudic kao i intelektualka isidora bjelica. ja sam se sa time samo slozio. a i sam djilas je potvrdio da je njegovo poreklo iz crne gore u svom tv duelu sa veljom ilicem na TV Politika

Pa da te je interesovala prava istina saznao bi da je Dragan Djilas vise puta rekao da je jedina veza njega i Milovana Djilasa isto prezime. To sto mlate Velja Ilic, Milos (ili kako vec) Aligrudic i Isidora i sam znas da mozes okaciti macku pod rep.

Ne secam se da je Djilas u tv duelu rekao da vodi poreklo iz Crne Gore, a mislim da bi mi to upalo u oci da je kojim slucajem pomenuto. U svakom slucaju, ona moja tvrdnja o okolini Raske kao mestu nastanka loze Djilasa i dalje stoji, jer ako nista drugo to je podatak koji kaze knjiga i koji potvrdjuje brojka na terenu, a ne ja.

U svakom slucaju Dzeri, za sada i dalje stoji da si lagao o krvnoj vezi Milovana i Dragana (Dragan i sin Milovana Djilasa su srodstvo demantovali, iako objektivno nema razloga za demanti u slucaju da su u nekakvoj vezi), da si lagao o korenima porodice Djilas (jer se protivis navodima Janka Gosevca koji se ipak malo bolje razume u materiju od tebe; takodje te demantuje i podatak da u Baljevcu ima 30 kuca Djilasa i da se ceo jedan deo Baljevca zove po njima) kao i da si lagao o neumerenom bogatstvu Tadica (sto je najbrutalnija od svih nabrojanih lazi, ali koja je toliko smesna da prosto nije za demanti).

Jerry Ropero:
pa patriote i treba da imaju , a vi ustase, sorosevci i izdajnici na gomili treba da imate u Srbiji grobno mesto ili mesto u zatvoru .
Ti se izgleda nisi opametio? I posle ćeš druge da optužuješ?
apolid:
Dzeri, kad te neko uhvati u izmisljanju nije bas lepo da onda izmisljas jos malo kako bi opravdao prvu laz :D

Nista ne moze da te izvuce iz toga da lupetas izmisljotine zato sto Dragan Djilas i Milovan Djilas nemaju nikakve veze jedan s drugim. .
Zašto se ti uzbuđuješ, pa on to stalno radi.
Jerry Ropero:
problem je sto su nikolic ivucic dobili stana 2 od drzave , znaci nisu ukrali nego im dodelila drzava, a nije problem sto razni djilasi , djindjic, tadici dizu SOLITERE od 10tak hiljada kvadrata, zauzimaju vile na dedinju u vrednosti od nekoliko miliona eura.

To nije problem. Dok su oni bogatiji, Srbija je sve siromasnija, i sto je najgore sve manja i manja :evil:
Nije problem ni što ste vi uzurpirali zemunski Magistrat, tu vam je i sedište, nije problem ni što se Mišković obogatio za vreme Slobe, ma ništa nije problem, ma kakvi...

Hajde sad stvarno da vidimo rezultate. Nacionalni dohodak po stanovniku je veći, devizne rezerve takođe, inflacija je takva da smo je u Slobino vreme mogli samo sanjati, nema ratne psihoze...malo li je? Zaposlenost je slabija, ali tako je bilo u svim tranzicijskim državama. Da li se moglo više i bolje? Naravno! Ali, to podrazumeva i poteze od kojima se nekima ovde diže kosa na glavi, recimo isporučivanje svih optuženih za ratne zločine.
Pokazala se nažalost ispravnom crnogorska procena da će bez nas ići brže ka EU.
Posledice Miloševićeve vladavine trpećemo još dugo. Neke stvari se ne mogu vratiti.

Back