Demokrate ubise porezima i pljackom vozace u Srbiji

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Markowac

Iskusan
Banovan
Poruka
6.212
Evo sad sam gledao cene registracije vozila u Bosni.

Odprilike registracija vozila preko 7 godina starosti od 1800 do 2500 kubika ako vozilo ima od 66 do 84 KW motor koliko vecina imaju je 145E godisnje iliti 289 KM sa osiguranjem vozila!!

A u Srbiji je registracija za 2000 kubika auto 300E a za 2400 kubika 500E!!!

nema lopovskije drzave koja vise pljacka svoje gradjane porezima od danasnje Srbije...

uostalom ako ne verujete kliknite ovde pa se uverite sami

http://www.loki.ba/component/option,com_wrapper/Itemid,29/

Drugo porez na uvoz automobila nam je veci nego bilo gde u Evropi - 43% na ulaznu vrednost vozila

Trece gorivo nam je takodje najskuplje u regionu 102 dinara za litar

Cetvrto imali smo do skora jeftin plin/TNG po ceni od 32 dinara za litar i onda su demokrate odlucile jos malo da nam oderu kozu sa ledja i povecali su porez za 20 dinara tako da TNG danas kosta 52 dinara za litar

--------

mislim da je krajnje vreme da smenimo ove lopurde demokratske i da ih posaljemo u opoziciju .

sve u svemu Srbija danas ima na vlasti gore lopove i pljackase sirotinje raje od TURAKA OSMANLIJA

Poslednja izmena:
Prosechan porodichni auto nema vishe od 2000 kubika (kod nas je pojam porodichnog auto drugachiji nego u svetu) .... Npr najjachi golf 2 je 1.8. O jugu da ne prichamo. Sad, ne znam poshto je registracija za kola ispod 2000 kubika ...

prosecan porodican auto svugde u svetu ima od 2000 do 2500 kubika.

To je auto verzije sedan iliti mid-size sedan vehicle . Znam ja da ti mislis da nema boljeg auta od yuga 45 i lade specijal al nije tako . Samo u Srbiji se voze jos ta auta od 1.200 kubika i 50 konja kao "porodicni automobili" i nigde vise.

Prosechan porodichni auto nema vishe od 2000 kubika (kod nas je pojam porodichnog auto drugachiji nego u svetu) .... Npr najjachi golf 2 je 1.8. Peugeot 309 najjachi 1.9 (primera radi) ... O jugu da ne prichamo. Sad, ne znam poshto je registracija za kola ispod 2000 kubika ...
Otkad je golf porodicni auto?!
Ja sutra registrujem auto od 20 god. i 2000 ccm, i kostace me to 21000 din.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back