Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Otvaranje Univerzijade Igor Miklja je, neposredno pre nego što je saopšteno da je smenjen, dao izjavu za “Blic” povodom tvrdnji reditelja Srđana Dragojevića da je imao dogovor sa njim da osmisli program svečanog otvaranja Univerzijade, a da je nakon toga izuzet iz toga.
- To je potpuna besmislica. Kao prijatelj sam ga posavetovao da se prijavi na konkurs i učestvuje u projektu svečanog otvaranja, a apsurdno je reći da sam ga ja nagovorio da osmisli celokupan događaj. Poznato je da mora da učestvuje na konkursu, na koji se kasnije nije ni prijavio - rekao je Miklja.
Od samog starta je fond za univerzijadu bio privlačan za krajcovanje.Juče se aktuelizovao slučaj Jasnić,sećate se,sam sebi odredio pola miliona evra odštete ako ga smene,sklapao sumnjive ugovore.
Ovo je najnovija verzija?
Voliš da se zaletiš "na prvu" pa to ti je, mogu svi da te ubedjuju, daju linkove,izjave, ali tvoj zaključak je aksiom
Jedino mi preostaje da sumnjam kako si lično bio prisutan i kad su se ova dvojica dogovorili za 400 hiljada (damo nisi rekao koliko tu ide miklji), kao i kad je dogovarao djelić sa šaperom.....