Demokrate maltretiraju djake zato sto su im roditelji za SRS!!!

znam ja veoma dobro pravila i nisam ih prekrsio do sada... Molim te navedi mi ako se moj avatar ne uklapa :shock:

Твој аватар се не уклапа,јер је политички увредљив.
Мени не смета,баш ме брига...

Али,чисто да ти кажем да се на Форуму не дозвољавају такве врдте аватара на рачун твог Чеде.Ето,ја давно имао неки што ми је колега Торенте справио,а био је шаљиве природе са Чедом и Снеки Бабић.Добио сам приватну поруку од администратора/модератора(не знам шта је?) под именом "Лили" која је тражила да уклоним аватар.На питање зашто,нисам добио одговор,али ми је аватар експресно уклоњен.:)

Али,чисто да ти кажем да се на Форуму не дозвољавају такве врдте аватара на рачун твог Чеде.Ето,ја давно имао неки што ми је колега Торенте справио,а био је шаљиве природе са Чедом и Снеки Бабић.Добио сам приватну поруку од администратора/модератора(не знам шта је?) под именом "Лили" која је тражила да уклоним аватар.На питање зашто,нисам добио одговор,али ми је аватар експресно уклоњен.:)

ne razumem kako je politicki uvredljiv sem ako nisi pomesao mog komsiju sa dragim nam premijerom... mnogo lice a bas su ga zatvorili zbog utaje poreza pa sam ga slikao i reko da postavim posto nisam imao nista pametnije...:wink::wink:

stvarno je smesno koliko lice jedan na drugog... e dragane dragane mogao si i u skupstinu uci ne bi te zaustavili...:lol::lol:

Neeee...ooo neeee...:shock::shock::shock:

Nije valjda ona Lily...:shock:...što je ovuda svašta ...khm..."radila"...?

p.s. I da...avatar JESTE uvredljiv, al' očigledno nekima ne smeta...zamisli da je Čederov lik iza tih rešetaka...ne bi se sekund zadržao.

Back