sickonion
Početnik
- Poruka
- 42
Всего же в прошлом году на территории Петербурга было совершено 732 убийства...sta mislis,de su zavrsili?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
JABUCHILO:evo, pogledao sam raspored casova, imam lufta sutra oko 15 00, mozemo da sretnemo u restoranu Pushkin, da mi pozajmis kintu da odletim do zemlje koju si opisao, pa da ti sve ispricam kad se ponovo sretnemo u Moskvi. Jel Si?
sickonion:Всего же в прошлом году на территории Петербурга было совершено 732 убийства...sta mislis,de su zavrsili?
sickonion:i ja da zivim na dedinju bi mislio da sam u Parizu
sickonion:jel to imas vremena pre ili posle toga kad se provozas po Arbatu?
JABUCHILO:ovaj... pricamo o rusiji iz ovog milenijuma.
Duh Sekire:Наравно братја, ДОБРОДОШЛИ У ТРЕЋИ МИЛЕНИЈУМ!
Него, цитирао сам те у једном есеју, ке бидне овдека 8)
Registra:Iz ovoga mogu da zaključim da si ti kompletan idiot. Mene retko ko izvede iz takta da uopšte dozvolim sebi da razgovaram na ovaj način, ali ti imaš tu privilegiju, pa bi iz napred priloženog bilo dobro da primeniš eugeniku na sebi.
Obersturmfuehrer:uopste ne pokusavam da opravdam abortus time...nego drugim stvarima...samo sam reagovao na ono tvoje sa pocetka "svako ko je pametan nece da zatrudni"...
elem, kad rece sanse su minimalne, a u svetlu onog mog posledice su ogromne setio sam se nekod predavanja na temu udara asteroida u zemlju
sanse su izuzetno minimalne, al su posledice unistenje ljudske rase
pa se ti kockaj ako imas muda![]()