Demografska kriza u Rusiji

JABUCHILO:
evo, pogledao sam raspored casova, imam lufta sutra oko 15 00, mozemo da sretnemo u restoranu Pushkin, da mi pozajmis kintu da odletim do zemlje koju si opisao, pa da ti sve ispricam kad se ponovo sretnemo u Moskvi. Jel Si?

Ш*а, немаш за карту.......

п.с. Онај испред кад лаже - на Бога не мисли......

sickonion:
Всего же в прошлом году на территории Петербурга было совершено 732 убийства...sta mislis,de su zavrsili?

o boze. iz kog sela pises? clanak je iz 2004 godine a pise za 2003 godinu. to je prvo. drugo - 700 ubistava uopste nije cifra iznad proseka za bilo koju metropolu, stavise... ali kako bi ti to mogao da znas, je li...

Registra:
Iz ovoga mogu da zaključim da si ti kompletan idiot. Mene retko ko izvede iz takta da uopšte dozvolim sebi da razgovaram na ovaj način, ali ti imaš tu privilegiju, pa bi iz napred priloženog bilo dobro da primeniš eugeniku na sebi.

Naravno. I jedan od poteza koje preduzimam svaki dan je da vrsim selekciju sagovornika u smislu da eliminisem gluperde time sto cu im u dva poteza objasniti da su gluperde. Ako su jos egoisticne nazovi zivotinje ( ne zelim nicim da uvredim bilo koju zivotinju, one su plemenite i pare se nagonski, u tacno odredjenim intervalima i radjaju, ne idu na abortus ) koje za sobom vuku hipoteku abortusa zato sto nisu evoluirale cak ni do nivoa najprostije zivotinje pa ne znaju da kontrolisu svoje nagone, utoliko mi je posao olaksan.
No, kako to u zivotu biva...djavo na kraju dodje po svoje...jednog dana, kad se najmanje nadamo...

Obersturmfuehrer:
uopste ne pokusavam da opravdam abortus time...nego drugim stvarima...samo sam reagovao na ono tvoje sa pocetka "svako ko je pametan nece da zatrudni"...
elem, kad rece sanse su minimalne, a u svetlu onog mog posledice su ogromne setio sam se nekod predavanja na temu udara asteroida u zemlju :)
sanse su izuzetno minimalne, al su posledice unistenje ljudske rase :)
pa se ti kockaj ako imas muda :)

Eh...pa nemojmo svemu pridavati kosmicki znacaj. Mada, mozda si ti i u pravu, ko ce ga znati, mozda ti je poredjenje korektno ;)

Back