Demode stvari u domovima

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Neno

Buduća legenda
Poruka
25.422
Imate lijepu modernu kuću ili stan ali da li pratite moderne trendove i uredjenja?

Neke stvari su jednostavno izašle iz mode, čak i kad su dobro uklopljene u stil one ne djeluju moderno. Sedjivanje doma nije nešto što radimo svake godine, ali određeni trendovi traju i potom postanu staromodni a da to i ne primjetimo.
Da li mi uiošte uočavamo da su nam neke stvari u kući već odavno, demode? Ili smo se navikli na neke stvari u kući da ih ne bi mjenjali ni po koju cijenu..

- Ne uskladiti boje namještaja sa tepisima i zavjesama je nekada bilo nezamislivo, čak i podrugljivo "zapažanje" ali danas su u modi kontrasti?
- Danas nisu moderne tapate sa fotografijama, nego trend tapeta i panela sa zidnih ukrasa kao što su drvo, kamenje, cigle..
ili recimo - komode i otvorene police sa raznim ukrasima, tanjirima, vazama, dekorisanim čašama i sl već je trend da tu držimo ono što koristimo.

Šta je već odavno "izašlo iz mode" tj nije više u trendu u našim domovima? ili šta je po vama demode u stanovima, kućama..? :D

Nema demode stvari, sve je stvar ukusa i lepo ako se lepo uklopi. Cak zalim za klasicnim stilom, mada ne i pretrpanim.

Zavese obozavam i nikad mi nece biti jasna ova trenutna "moda" sto ih nema, pa makar drapere treba ostaviti sa strane, to je stvar kulture i intime. Nije dom i stan sala za fizicko.

Dobro gobleni su mozda stvarno bezveze ali jedan mali ipak treba ostaviti, cak i to, makar u nekom uglu. Miljici isto, ali opet ne moraju da budu uvek ruzni. Eto ta dva sam jedino izbacila ili svela na minimum.

Mrzim zavese.
A onda slusam expats u turskoj i zena kaze zavese u turskoj su must have, kulturoloska stvar, komsije vole da gledaju.

Zavjese su uvijek in bez obzira što ih pojedini ne podnose.. primjer modernih zavjesa od prošle godine

zavjese5.jpg

Back