Demencija :)

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
bogu hvala...imam dve pune sveske sa šiframa, milion igrica, mejlova, sve zapisujem, nema teorije da zapamtim,
kad umrem popadaće od smeha kad budu čitali...

Ti ko Pera Konj !
Petar Stambolić, srpski političar.
Zvali su ga Pera konj.
Bio aktivan politički do duboke starosti.
Bio na veoma visokim položajima u Srbiji i Federaciji.

Jednom, kao šef delegacije pita kolege na aerodromu u Surčinu -
"Jeli, bogati, jel' mi to nekog ispraćamo ili dočekujemo" ?

E, takav je bio Pera konj.
Vatra živa !
Al' ode u cvetu mladosti - u 95.-oj.
Voleo kolegama da "skida" žene, pa ga i Broz rib'o s vremena na vreme....
E, Pera konj....!

jao sto sam inspirisana
resila sam da svaki dan otvaram po temu

da li se izlogujete kad zavrsite pregled na omiljenom forumu?
ako da, kako pamtite sifru?
ona koja me cita iz senke - jeste, zbog tebe je tema (ali nije naziv) :heart: :lol:
sta cete kad jednom zaboravite sifru?
hocete li da odete odavde ili cete ponovo da napravite profil?
ja svaki dan pojedem nekoliko oraha, malo treniram vijuge i za sada pamtim sifru
necete me se tako lako resiti :smeker:
Brate ti znaš da te gotivim ono maksimalno, do neba i nazad, znači taj neki masivan rispekt, ali brate dal je moguće, misim pogotovo jer si rekla da ćeš svaki dan da otvaraš po jednu temu - da su ti teme ovako, ne znam kako bih rekao, ali blago rečeno da čovek nema šta da kaže na njih, ono ostane nem, ono tipa su ''jesen u mom kraju''.
Pa daj bre, ako je već zacrtana samo jedna per dej, daj malo se potrudi, otidi na neki portal, pročitaj vesti, pitaj nešto u vezi sa tim, misim ne moraš ni to, možeš da nas pitaš i da li je Novak Đoković dobar frajer, smislenije je. Ili dal Mrkonji dobro stoji Lakosta, ili da li su on i Bekuta dobar par. Misim pa da se čovek zamisli, da poželi da odgovori.

Brate ti znaš da te gotivim ono maksimalno, do neba i nazad, znači taj neki masivan rispekt, ali brate dal je moguće, misim pogotovo jer si rekla da ćeš svaki dan da otvaraš po jednu temu - da su ti teme ovako, ne znam kako bih rekao, ali blago rečeno da čovek nema šta da kaže na njih, ono ostane nem, ono tipa su ''jesen u mom kraju''.
Pa daj bre, ako je već zacrtana samo jedna per dej, daj malo se potrudi, otidi na neki portal, pročitaj vesti, pitaj nešto u vezi sa tim, misim ne moraš ni to, možeš da nas pitaš i da li je Novak Đoković dobar frajer, smislenije je. Ili dal Mrkonji dobro stoji Lakosta, ili da li su on i Bekuta dobar par. Misim pa da se čovek zamisli, da poželi da odgovori.

ne mogu J
kad bi znao kako me zivot mlatio ovih zadnjih godinu dana, rekao bi - dive zeno, daj nesto lakse..nemoj tako komplikovano, treba da odmoris svoju dusu :heart:
razumi me J

pa i ja skoro istu sifru
i na mailovima i na fejsovima i na krsti
samo sto negde ima c, negde k, negde tacku negde bez tacke
i onda kad krenem da kucam - jbt, iz treceg ce da bude drama moram da pogodim
skoncentrisi se dive, skoncentrisi

Tebi fali vitamin jA,2x dnevno,mesec dana.
Ima se izlecis i sve da zapamtis kako treba.:rtfm:

jao sto sam inspirisana

ona koja me cita iz senke - jeste, zbog tebe je tema (ali nije naziv) :heart: :lol:
ja svaki dan pojedem nekoliko oraha, malo treniram vijuge i za sada pamtim sifru

A još da oljuštiš orahe, pa bog da te vidi...

- - - - - - - - - -

pa i ja skoro istu sifru
i na mailovima i na fejsovima i na krsti
samo sto negde ima c, negde k, negde tacku negde bez tacke
i onda kad krenem da kucam - jbt, iz treceg ce da bude drama moram da pogodim
skoncentrisi se dive, skoncentrisi

Aha!

K...C

jao sto sam inspirisana

aj sto svaki dan otvaras po temu,

nego sto ti je svaka u top 10 :zper:

ja se svaki put izlogujem jer uglavnom pisem s posla. pamtim sifre, na poslu imam 3 razlicite iz ne znam kog razloga, ali sta god hocu da otvorim-treba mi sifra. nisam jos za staro gvozdje :malav:

Istu šifru skoro svuda koristim, tako da obično nisam u drami kad se logujem. Kada sam dodavala brojeve, crtice, tačke, to se nije pokazalo kao pametna ideja, iz stotog pokušaja ubodem. A ona sigurnosna pitanja su baš pre neki dan pokazala sav svoj apsurd i zauvek mi zatvorila jedan nalog. :(

jao sto sam inspirisana

dok izlapim verovatno ću da prestanem da dolazim ovamo

Jake tajne ce da mi probije neko ako vidi u pm :lol:
Pa nisam blesava da ovde iznosim sav ves a u rl kao krijem sve, pa tragedija ako neko vidi sta pisem na sta radite :lol: Sta kao otkrice ljudi moju intimu iznesenu ovde a sakrivenu u rl
Gluposti

Back