Demagogija

Vecinom jesu,a i ti si ako me secanje ne vara pre drugachije prichao u vezi familije...:)
Ja ne govorim o standardu nego o tome da je Srbija kao drzava od 1804. do ulaska u zajednicu sa Hrvatima samo rasla teritorijalno...i to sve do ulaska Hrvata nije smatrano"velikosrpskim hegemonizmom"nego procesom ujedinjavanja srpskog etnichkog prostora koji je do tada bio okupiran.
To shto ti prichash je ko da kritikujesh Kraljevinu shto Srbi u 19.v.nisu koristili mikrotalasnu...modernizacija je bila neminovnost,komunisti su bili na vlasti i morali su da je sprovode..a koliko efikasno osecamo i danas u ekonomiji.

Biti srpski nacionalista je isto ko i biti shpanski engleski bilo koje nacije.I niko to tamo ne smatra loshim ili zaostalim a svi englezi shpanci ili amerikanci su nacionalisti, to je najnormalnija stvar.
pa nije isto, jer se ovde nacionalizam nosi kao moda... pa jos kad vidim one krezave, masne, polupismene koji se izdaju za vece srbe od srba, a jedva citaju, dodje mi da povratim na cipelu. nije problem u nacionalizmu kao opredeljenju, problem je u tome sto je on uglavnom staka za ljude koji su u svakoj drugoj socijalnoj funkciji na granici idiotije.
ti nacionalisti nemaju blage veze sa nacionalistima pre perioda komunizma.

derer, ti si previse emotivan, a omasio si temu skroz (ne ovu temu na forumu, nego temu onoga u sta treba ulagati energiju)... steta za tebe.

Back