Demaci najavljuje nove napade

eremita:
King 7:
eremita:
King 7:
Poziv na razgovore o nekakvom "statusu" pokrajine mi lice na prijateljsko pozivanje na razgovore o priznavanju nezavisnosti i kao cin dobre volje. kakav status? Status nam je poznat vekovima. Ovo sto je sada je okupacija i uzurpacija.

Кинге 7 ово твоје размишљање је једино тачно у вези ове теме, а све остало је
стављање облога "топло-ладно", лаж, и само лаж !
Dobro, gde sam to sve lagao?

Забога, Кинге 7, мислим на постове других учесника
који се супротстављају Твом закључку и покушавају
да сваку озбиљну расправу разводње и
одвуку у бесмислено неаргументовано нагваждање.
OK, nisam te razumeo. Ma, u pravu si za ovo razvodnjavanje. Ono sluzi da problem nestane u glavi ma koliko velik bio. A velik jeste i razumno je da se njim bave drzavnici a ne mi.

crni djordje:
Ma imaju oni sve podatke.Ovo je Demacijeva smisljena provokacija,jedan dan izjavio drugi dan rekao da su mu izvadili reci iz konteksta!!!HAHA ko koga ovde zaebava?Nego matora siptarcina hoce da zagrizemo kosku,pa da nas opet izoluju.Pa one naoruzane siptarcine od pre neki dan. :lol:
Nadam se da smo se malo opametili da ne sednemo na rudu ko 90 godina.Mislim da smo se opametili...Ceka se odgovor drzave
A Siptari?Preporucujem im oralni koitus sa najblizim komsijom(moze i clanom porodice)samo to ce im na kraju ostati kad te usice najzad narastu.
Hehehe smesan mi je trenutan raspored figura na ovoj sahovskoj tabli,ali igra je vrlo vrlo interesantna...
Ah taj London...Kakva steta za muslimane sirom sveta...To im nije trebalo al za nas ostale doslo je u pravi cas
POZDRAV :lol:
:lol: :lol:
Kazem ja dolazi vreme KONACNOG OBRACUNA i raspada EVROAZIJE(Americkog projekta)

Back