Delta natalitet

Andreavk:
...a ne...bio je 6 milijardi...proguglaj pa se uveri :)
...a ti i dalje u svom stilu...pravis se lud ili vezbas za politicara? - nisam rekla "visina zarade" nego visina "minimalne zarade"...znas u USA to odlucuje za koga ce ljudi glasati na izborima...a ti si taj koji je to protumacio kao da ljudima koji rade u stranim bankama treba dati tolike plate:)

'ajde?
po tome niko ,nikad ne bi izasao na izbore,posto je do juce bilo $6.25??? :shock:
i to se podigne .25c svakih 10 godina :shock:
veoma bitno za US izbore :shock: :roll:

_Milanche_:
e bas tako :-)
znas kako veliki problem nas srba je da ne kapiramo da se vreme menja menjaju se oklonosti nije sve kao nekako sad mora drgacije :-)
Ne kapiamo da bi nasim metodom razmisljanja zemlja jos uvek bila obradjivana ralom i volovima :-)
Па дај неко паметно решење да кредит буде искоришћен,а не покраден.Долазе силни кредити,ми радимо на реализацији намене,а ко добија паре?:D:D:D

misoni:
Па дај неко паметно решење да кредит буде искоришћен,а не покраден.Долазе силни кредити,ми радимо на реализацији намене,а ко добија паре?:D:D:D
mnogo je to komplikovna tema...ali uvek ce biti malverzacija samo treba izgraditi mehnizme da se to smanji...

_Milanche_:
ajde umesto svojih praznih prica (jer i lud zna da je nemoguce da minmlana zarada u Srbiji bude veca nesgo sto je prosecna) objasni kako cemo podici ekonomiju?
i molim te reci nesto konretno.

....zabraniti politicarima da lazu...to je malo verovatno...verbalni delikt nije kaznjiv :)
... zabraniti im da kradu...i to je malo verovatno...nista im se ne moze dokazati :)
....ignorisati ih ne mozemo...odlucuju o nasim sudbinama :(

...mislim da je najbolje italijansko resenje - svaki dan nova vlada...mozda se opamete i smanje apetite...mnogo su alavi :)

Andreavk:
....zabraniti politicarima da lazu...to je malo verovatno...verbalni delikt nije kaznjiv :)
... zabraniti im da kradu...i to je malo verovatno...nista im se ne moze dokazati :)
....ignorisati ih ne mozemo...odlucuju o nasim sudbinama :(

...mislim da je najbolje italijansko resenje - svaki dan nova vlada...mozda se opamete i smanje apetite...mnogo su alavi :)
andrea pitao sam te za konretna ekonomska resenja bilo koja da je vlada kako koji model?
to mi odgovori.

Torrente-BG:
Devojka od prijatelja konkurisala za posao kod Miskovica,prosla sve moguce testove i primili je ali je trebala da potpise ugovor u kome se obavezuje da u narednih 5 godina nece radjati decu.Ona naravno nije potpisala i otkacila ih,mada je trebala da potpise i pravo na sud i televiziju i novine.
Da li je moguce da taj Miskovic toliko jase ovu Srbiju?

Да,да господин је власник Србије.
Нико да пита има ли ту каквог криминала и како од директора вина жупе до балканског шејка, море дућа је био закон требао је срце да му узме мало је 7 милки! Ту нема стечајне мафије,па човек је купио себи приватну државу,то је права мафија!

_Milanche_:
andrea pitao sam te za konretna ekonomska resenja bilo koja da je vlada kako koji model?
to mi odgovori.

...more milance kako ne kapiras da je problem u ljudima a ne u modelu...ovi bi Svajcarsku unistili za mesec dana...uvale se tamo pa krenu da im rasprodaju banke, fabrike cokolade, satova...pocnu da im pricaju price o ulasku u NATO, EU, stranom kapitalu...pa kako treba voleti ugrozene Tirolce i lude krave...ma snasli bi se oni :)

Andreavk:
...more milance kako ne kapiras da je problem u ljudima a ne u modelu...ovi bi Svajcarsku unistili za mesec dana...uvale se tamo pa krenu da im rasprodaju banke, fabrike cokolade, satova...pocnu da im pricaju price o ulasku u NATO, EU, stranom kapitalu...pa kako treba voleti ugrozene Tirolce i lude krave...ma snasli bi se oni :)
Andrea ti to pricas kao da eto 2000. sve je bilo super i onda eto oni dosli i upropastili...nije tako Andrea danas je dosta bolje nego 2000. po svim pokazateljima.
Sto se tice modela naravno da ne znas da mi objasnis ali nije to nista cudno jer ne postoji drugi model koji se pokazao efikasan.
Ako nemas energente u ogromnim koje mozes da izvozis jedini nacin da dignes ekonomiju jesu INVESTICIJE nisam ja to izmislio takva je strategija u svakoj zemlji...
dalje nasi politicari nisu nista manje posteni ili losiji od nekih stranih ali kod nas nema efikasnih mehanizama kontrole i to nije samo tako u politici nego u svim oblastima.

_Milanche_:
Andrea ti to pricas kao da eto 2000. sve je bilo super i onda eto oni dosli i upropastili...nije tako Andrea danas je dosta bolje nego 2000. po svim pokazateljima.
Sto se tice modela naravno da ne znas da mi objasnis ali nije to nista cudno jer ne postoji drugi model koji se pokazao efikasan.
Ako nemas energente u ogromnim koje mozes da izvozis jedini nacin da dignes ekonomiju jesu INVESTICIJE nisam ja to izmislio takva je strategija u svakoj zemlji...
dalje nasi politicari nisu nista manje posteni ili losiji od nekih stranih ali kod nas nema efikasnih mehanizama kontrole i to nije samo tako u politici nego u svim oblastima.

...hoces da kazes da oni nesto investiraju...mozda...ali u sebe...a sta ce da rade kad sve prodaju i kad zavrsimo u duznickom ropstvu :)

Andreavk:
...hoces da kazes da oni nesto investiraju...mozda...ali u sebe...a sta ce da rade kad sve prodaju i kad zavrsimo u duznickom ropstvu :)
ma nije sustina u tome sto ti kazes rasprodaju tj u privatizaciji to je samo prva faza prava stvar je ono sto dolaze posle toga a to su greenfild investicije tj one koje prosto objasnjeno dolaze na "livadu".One smanjuju nezaposlenost i to jeste sustina svega sto se radi ovih 6 godina(na zalost jako sporo) napraviti zemlju aktraktivnu za greenfild investicije.

_Milanche_:
ma nije sustina u tome sto ti kazes rasprodaju tj u privatizaciji to je samo prva faza prava stvar je ono sto dolaze posle toga a to su greenfild investicije tj one koje prosto objasnjeno dolaze na "livadu".One smanjuju nezaposlenost i to jeste sustina svega sto se radi ovih 6 godina(na zalost jako sporo) napraviti zemlju aktraktivnu za greenfild investicije.

...znaci...iza 7 gora...iza 7 mora...iza 7 planina...sta god... vidis happy end...pa jel` ti stvarno mislis da su nas svo ovo vreme upropascavali da bi nas na kraju usrecili :)

Andreavk:
...znaci...iza 7 gora...iza 7 mora...iza 7 planina...sta god... vidis happy end...pa jel` ti stvarno mislis da su nas svo ovo vreme upropascavali da bi nas na kraju usrecili :)
nas su upropastili Milosevic i SRS i naravno da kad bi takve snage dosle da bi opet poceli da propadamo ako na to mislis u pravu si a ako ne...

MAXIMUS !:
Да,да господин је власник Србије.
Нико да пита има ли ту каквог криминала и како од директора вина жупе до балканског шејка, море дућа је био закон требао је срце да му узме мало је 7 милки! Ту нема стечајне мафије,па човек је купио себи приватну државу,то је права мафија!
Tacno tako, na Miskovica niko ne sme, ni tuzilastvo, ni sudovi, ni vlada, ni stranke. Moze covek da radi sta god hoce, pa sto ne bi krsio i Zakon o radu.

_Milanche_:
nas su upropastili Milosevic i SRS i naravno da kad bi takve snage dosle da bi opet poceli da propadamo ako na to mislis u pravu si a ako ne...

...more sta me briga za SM...bio pa prosao...koliko vidim oporavio si se i od osiromasenog uranijuma i od ovih obogacenih primitivaca ali od SM-a nikako da se oporavis :)

Andreavk:
...more sta me briga za SM...bio pa prosao...koliko vidim oporavio si se i od osiromasenog uranijuma i od ovih obogacenih primitivaca ali od SM-a nikako da se oporavis :)
pa vidi statstike kazu da cemo tek za 5-6 godina stici na nivou ns kojem smo bili pre dolaska istog na vlast...do tada jasno je da se necemo oporaviti od njegove i politike njegovih satelita iz SRS.

south:
more,znam :lol:
a ovo drugo ne znam :roll: ..nikad nisam radio za min. :lol:.... $6.25 :shock: ..sa tim parama je bolje ziveti u iraku :roll:
opet znam ,da je totalno ne vazno za izbore

...pa sa tim parama je sigurno bolje bilo gde nego tamo...samo je depilacija 70$...kad sam rekla da je kod nas 10 kazu... u Iraku je 2 :) ...a vazno je...mislila sam da ce demokrate pobediti zbog toga...nudile vise :)

Salvantis:
U LDPu se izgleda svi depiliraju :confused:

A najbolje da ih posaljemo da ih depiliraju Iracani, kad vec koleginica rece da je tamo najjeftinije (svega 2$).
e to ne znam kolega nisam proveravao...proveravao sam za ovde radikalke jednom prilikom i mogu ti reci da sam jedva uspeo da utuvim u glavu te LDP-ovse standarde :-)

Jaguar b. p.:
Фирму савршено заболе колико она има деце. Њихова једина забринутост је: хоће ли она очекивати да прима плату од њих док седи кући и чеше оваријуме, фелатира супруга на породиљском одсуству.

Нема никаквог разлога да неко новчано компензира њен нерад.

Уопште ме не занима да ли је у колизији са актуелним законом, важно је да ли су озлеђена нечија права - нису.

Ti si ili jedan potpuno neosetljiv lik koji pojma nema ni o cemu ili si premlad da bi shvatio neke osnovne stvari...

Back