Dell Inspirion N 5050

Qurajber

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.257
Posjeduje li neko ovaj laptop...

4632dell-inspiron-15-n5050-blackd.jpg

Imam problem sa uključivanjem bluetooth-a....

Wireless i Bluetooth se pali na isti način Fn+F2, ali Wireless upali ali Bluetooth ne pali. Šta sam pokušavao, sve što mi je palo na um...sve moguće kombinacije tipki....drajver se ne može instalirati dok se ne upali Bluetooth. Na početku odmah izbaci "Activate bluetooth using wireless switch"....U jednom drajveru je spakovan drajver i za Wireless i za Bluetooth...Drajver za Wireless prođe ali za Bluetooth ne prolazi...U Biosu je uključen Bluetooth a da nije ne bi ga Windows ni vidio...Preko google sam tražio rješenje i mnogi se žale na taj problem ali niko ne nudi rješenje....Laptop je nov i dali su četiri godine garanciju na njega....

Poslednja izmena:
probaj ovo

Step 1 : unzip dell bluetooth driver then exit installation.
step 2 : go to c:/dell drivers folder
step 3 : go to win64 and use installer in svcpack

that should reinstall your bluetooth firmware and everything should work again

i jos nesto,da li si 100% siguran da taj model ima u opste BT,posto kazu da je to dodatna opcija,on je u kompletu sa Wifi karticom,treba da pise ovako Combo Dell Wireless Card 802.11b/g/n, BT3.0+HS

Poslednja izmena:
probaj ovo

i jos nesto,da li si 100% siguran da taj model ima u opste BT,posto kazu da je to dodatna opcija,on je u kompletu sa Wifi karticom,treba da pise ovako Combo Dell Wireless Card 802.11b/g/n, BT3.0+HS

Upravo se tako i zove drajver...i siguran sam da ima bluetooth, da nema ne bi ga windows nikako vidio...ne bi ga u Device Menageru nikako bilo...u biosu takođe postoji i piše enabled...tačan naziv drajvera je Dell Wireless 1702 802.11 b/g/n, BT3.0+HS

Poslednja izmena:
jesi li probao da skines neki drugi drajver,stariju verziju ili za xp (ako koristis 7) pa preko compatibility moda da instaliras
dal bi upalilo da probas sa bluesoleil

Druže, ne može. Nije do drajvera, kada dvoklikneš na drajver iskoči prozor da se prvo upali bluetooth a to ne može.....Rekao sam drugaru da ide u ComTrade gdje ga je kupio i neka mu oni upale. Ne mogu se više zahebavati sa tim....

Back