keka7
Primećen član
- Poruka
- 533
SPARTAK BRE!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
'De si Vishnjice! Opa interesuje te sport! Fino! Fino! Eto nam vec prve slicnosti! A da te pitam koji Spartak, izvini?.Vishnja.:SPARTAK BRE!
Spartak je, dragi moj poznavaoche sporta, fudbalski klub iz Subotice! 8)Bullitt13:'De si Vishnjice! Opa interesuje te sport! Fino! Fino! Eto nam vec prve slicnosti! A da te pitam koji Spartak, izvini?.Vishnja.:SPARTAK BRE!
PS:
Nemoj misliti da te prozivam ili provociram, vec samo pokushavam malo bolje da te upoznam! OK!
Neo(Srbin):Istrazujem da li u ovoj nasoj Srbiji ima vise Delija ili Grobara. Ja sam veliki Delija. Za koga ti navijas i zasto si odabrao bas njih.
Neo(Srbin):Istrazujem da li u ovoj nasoj Srbiji ima vise Delija ili Grobara. Ja sam veliki Delija. Za koga ti navijas i zasto si odabrao bas njih.
zoranpetrovic84:dobro je da si "izbrojo",ovo je bas merodavno,pa dobro,u pravu si ima vise delija nego grobara,ali gleda se kvalitet a ne kvantitet...i nismo bili zadnji nego poslednji u grupi...a vi nastavite da zivite od proslosti...p.s.eeee...jel'se secas kolika je bila Jugoslavija(ona stara)...to su bila vremena...
A zašto Vojvodina? Ne igraju lepo, ne igraju efikasno,...?Dare_petrovaradin:solo firma e fcv
FK VOJVODINA 1914 - NOVI SAD - SRBIJA