DELIJE ILI GROBARI

Neo(Srbin):
:twisted: Istrazujem da li u ovoj nasoj Srbiji ima vise Delija ili Grobara. Ja sam veliki Delija. Za koga ti navijas i zasto si odabrao bas njih.

Evo imas tvoj odgovor, sad sam brojo Crvena Zvezda ima 25 i tu dodaj moj glas znaci 26 glasova, a bedni partizan ima 16 glasova.
NAPRED ZVEZDO!!!!!!

PS: nerazume sto se toliko hvale grobari sto su jednom usli u ligu sampiona posto su brukali srbiju i zavrsili zadnji u grupi, bolje da nisu nikad usli.
Zvezda nema vise nista da dokazuje, posto je se odavno dokazala i svi je postuju u celom svetu!

dobro je da si "izbrojo",ovo je bas merodavno,pa dobro,u pravu si ima vise delija nego grobara,ali gleda se kvalitet a ne kvantitet...i nismo bili zadnji nego poslednji u grupi...a vi nastavite da zivite od proslosti...p.s.eeee...jel'se secas kolika je bila Jugoslavija(ona stara)...to su bila vremena...

zoranpetrovic84:
dobro je da si "izbrojo",ovo je bas merodavno,pa dobro,u pravu si ima vise delija nego grobara,ali gleda se kvalitet a ne kvantitet...i nismo bili zadnji nego poslednji u grupi...a vi nastavite da zivite od proslosti...p.s.eeee...jel'se secas kolika je bila Jugoslavija(ona stara)...to su bila vremena...

Jojjjjj zorane sta to lupetas, moras da razumes jednu stvar, Grobara ima manje po kvantitetu I PO kvalitetu!!!!! DELIJE su ti cudo!
Za mene uci u ligu sampiona a da nijednu utakmicu niste uspeli da pobedite to nije uspeh. Ako vas samo takve sitnice zadovoljavaju onda stvarno ste bedni klub.

PS:Kako vas je DIDIER DROGBA mucio!

На целом свету ми је све, да живим не могу без ње и зато певам цео дан Звезда - Звезда..але, але, але..
-------------------------------------------------
О, мама, мама, мама О, мама, мама, мама О, мама заљубио сам се Ја видео сам Звезду Ја видео сам Звезду Е, мама, полудећу због ње
--------------------------------------------------
Pune tribine ludih navijaca
i baklje svetle ,ceo sever gori, bubnjevi tutnje i pesma se ori
jedite govna mi smo sampioni
ale, ale...
--------------------------------------------------
Gol,
sve bih dao ja za gol,
prvu ljubav, detinjstvo,
Zvezdo, daj golBog,
zna da ti si sav moj bol,
zato poslusaj moj zov,
Zvezdo, daj gol

PA NARAVNO ZVEZDA ZAUVEK!!!!!

da volim crno bele, ponosno kazem svima! volim to slavno ime, i divim se samo njima!(2x) na svetu nista lepse, ne moze da postoji! nego sto je nasa ljubav, prema crno beloj boji!(2x) ljubav prema klubu, ne moze da prestane! dok zivim klicacu tebi, volim te partizane!(2x) ja volim partizana! i svakog novog dana, kucace srce moje, za crno bele boje!(2x)

JUG JUG JUG JUG JUG JUG JUG JUG JUG JUG JUG JUG

Samo njega volimo,
I samo njemu pevamo –
NAPRED PARTIZANE

Samo zvezdu mrzimo,
I sada zvezdi pevamo
SISAJ ZVEZDO ‘LE

JUG JUG JUG JUG JUG JUG JUG JUG JUG JUG JUG JUG

Oj zvezdo prljavi cergaru,
Mozes samo da nam pusis karu

Mozes samo ***** da nam pusis,
Al’ Partizan ne mozes da srusis