Delije ili Grobai...

Ja sam bio na zadnjih pet derbija,malo na jug malo na zapad.Kada se igra na cmarakani ja idem na jug jer tamo mogu na miru da rusim stadion.Vi ne mozete da razumete lomljenje stolica jer nikada niste doziveli tako nesto.Ja kuci imam stolicu sa cmarakane,a taj felling kada sam lomio stolice nikada necu da zaboravim

Rasa_PxFxCx:
Ja sam bio na zadnjih pet derbija,malo na jug malo na zapad.Kada se igra na cmarakani ja idem na jug jer tamo mogu na miru da rusim stadion.Vi ne mozete da razumete lomljenje stolica jer nikada niste doziveli tako nesto.Ja kuci imam stolicu sa cmarakane,a taj felling kada sam lomio stolice nikada necu da zaboravim
E ljakse jedan vandalski!!!!!!!!!!!!!!! :P :P :x :x :x

Rasa_PxFxCx:

i sta sad ti si kao neka faca?
a? ti si kao neko m/u/d/o?
sta ako imas stolicu?
imam i ja sa stadiona JNA, pa?
sta je to?
jel se ti time ponosis?
jel to nesto tesko uraditi?
vi bre nemate svoj stadion
grebete se od Vojske, i nemoj da s/e/r/e/t/e vise tome
samo sirite mrznju, a svet je sve vise pun tog s/r/a/nj/a
ne treba nam to
i mislim da ovo ide pod kljuc, jer ce neko da zavrsi u bolnici, sto ne cini derbi zanimljivim

Back