Del: Kosovo nezavisno, kao i Srbija

Само да ти нешто објасним, можда нема 10 милиона Срба која би кренула да брани своју земљу, можда нема ни милион Срба који би кренули да бране своју земљу али мислим да има 100 хиљада Срба која би кренула да брани своју земљу, а ти ми реци ко ће бити спреман њима стати на пут, ако до тога дође, ко ?

Ovako...(mada nema veze sa tim sto sam pricao ovome, ali hajde). Ako me mobilisu za bilo koji rat, ja cu da se odazovem, jer sam tako vaspitan. Ali nikad necu da idem kao dobrovoljac u neki rat u koga ne verujem. Znaci, ako me mobilisu u onih 100.000, ne samo da cu da idem, nego ima i da spasavam zivote raznim patriotama, jer sam izdrzljiv i psihicki i fizicki, i jak sam kao konj, tako da sam dobar za te muske igre. E, ali ako u tih 100.000 mislis na dobrovoljce- pa debelo si se preracunao, nema da se sakupe ni 30.000. A ja svakako necu nijednog dobrovoljca da sprecavam, neka radi ko sta hoce.

Ovako...(mada nema veze sa tim sto sam pricao ovome, ali hajde). Ako me mobilisu za bilo koji rat, ja cu da se odazovem, jer sam tako vaspitan. Ali nikad necu da idem kao dobrovoljac u neki rat u koga ne verujem. Znaci, ako me mobilisu u onih 100.000, ne samo da cu da idem, nego ima i da spasavam zivote raznim patriotama, jer sam izdrzljiv i psihicki i fizicki, i jak sam kao konj, tako da sam dobar za te muske igre. E, ali ako u tih 100.000 mislis na dobrovoljce- pa debelo si se preracunao, nema da se sakupe ni 30.000. A ja svakako necu nijednog dobrovoljca da sprecavam, neka radi ko sta hoce.

Па прочитај претходни мој пост где сам рекао да свако има право да изнесе своје мишљење, а да је на држави да усвоји оно мишљење које је најбоље за њен опстанак.
Није лако бити на власти у Србији јер овај народ воли слободу, а нећу те подсећати до којих граница је наш народ ишао да би нешто оставио за собом будућим генерацијам, нама ако отму Косово има да будемо Курди на Балкану.
И зато ти кажем некад дивљој звери треба раћи: е сад је доста прешла си црвену линију и време је да се вратиш у кавез или ћемо те ми вратити.

:eek:..izvini molim te, pogresno sam te procenio..ti si suvi genije..i veliki ratnik.izvini jos jednom..:worth:

Kosovo je nezavisno koliko je i Srbija nezavisna, ali kosovsko društvo još ne može samostalno da funkcioniše, kaže ambasador SAD u Prištini Kristofer Del.

Del je naveo i da će međunarodna zajednica morati da ostane na Kosovu bar još deset godina. "Kosovo je suvereno i nezavisno bar onoliko koliko je to i Srbija", rekao je Del za "Glas Amerike".
"Kad smo već kod toga, ni Srbija nema kontrolu nad čitavom svojom teritorijom jer treba se setimo Kumanovskog sporazuma, čije odredbe nalažu Srbiji da njene vojne i policijske snage ne smeju biti na pet kilometara od granice, znači kopnene snage, a ni njene vazduhoplovne snage ne smeju biti 25 kilometara od granice sa Kosovom", kazao je on.
Naravno da je Srbija suverena i nezavisna zemlja bez obzira na ograničenja koja su nametnuta ovim sporazumom, rekao je Del i naveo da je i Kosovo nezavisno i suvereno bez obzira na ograničenja koja su nastala posle konflikta ovde.
SAD neće, kategoričan je Del, povući priznanje Kosova čak i ako međunarodni sud proceni da to nije u skladu sa međunarodnim pravom.

http://www.blic.rs/politika.php?id=120628
---------------------------------------------------------------

Stav je jasan...

nezavisna je njegova mama ***** americka

"Kad smo već kod toga, ni Srbija nema kontrolu nad čitavom svojom teritorijom jer treba se setimo Kumanovskog sporazuma, čije odredbe nalažu Srbiji da njene vojne i policijske snage ne smeju biti na pet kilometara od granice, znači kopnene snage, a ni njene vazduhoplovne snage ne smeju biti 25 kilometara od granice sa Kosovom"

Mi smo vec pre nekoliko godina vratili potpunu kopnenu kontrolu (mozda i vazdusnu, nek proveri neko). I mislim da je to bilo jos u Djindjicevo vreme. "Malo" su neobavesteni.

A to sta Amerikanci pricaju u Pristini - pa zar bi mogli nesto drugo osim da ponavljaju ono sto vecina zeli da cuje?

Ako bude , nece tako biti .
Drugim recima , bice opsta mobilizacija i sve gotovo za tri dana ,. I gledace se na ratno iskustvo , a ne samo na volju i polet .

Daklem , u opste ne sumnjam da ces ti da ides isto ko i drugi . Nisma u to sumnjao ni jednog casa . A tada , kao toga bude , tvoji stavovi , ( ko i moji u ostalom ) ,manje su vazni . Vazno je samo ko ce da pobedi . Nist drugo .

Ako me mobilisu za bilo koji rat, ja cu da se odazovem, jer sam tako vaspitan. Ali nikad necu da idem kao dobrovoljac u neki rat u koga ne verujem.

Nas glavni problem nije da li po formaciji imamo manju ili vecu vojsku. Nas problem je sto uskoro necemo imati koga da posaljemo tamo. Nama je svaki zivot dragocen.
Ali nasa prica je kao da nas ima bar 20 miliona viska...

Kosovo je nezavisno koliko je i Srbija nezavisna, ali kosovsko društvo još ne može samostalno da funkcioniše, kaže ambasador SAD u Prištini Kristofer Del.

Del je naveo i da će međunarodna zajednica morati da ostane na Kosovu bar još deset godina. "Kosovo je suvereno i nezavisno bar onoliko koliko je to i Srbija", rekao je Del za "Glas Amerike".
"Kad smo već kod toga, ni Srbija nema kontrolu nad čitavom svojom teritorijom jer treba se setimo Kumanovskog sporazuma, čije odredbe nalažu Srbiji da njene vojne i policijske snage ne smeju biti na pet kilometara od granice, znači kopnene snage, a ni njene vazduhoplovne snage ne smeju biti 25 kilometara od granice sa Kosovom", kazao je on.
Naravno da je Srbija suverena i nezavisna zemlja bez obzira na ograničenja koja su nametnuta ovim sporazumom, rekao je Del i naveo da je i Kosovo nezavisno i suvereno bez obzira na ograničenja koja su nastala posle konflikta ovde.
SAD neće, kategoričan je Del, povući priznanje Kosova čak i ako međunarodni sud proceni da to nije u skladu sa međunarodnim pravom.

http://www.blic.rs/politika.php?id=120628
---------------------------------------------------------------

Stav je jasan...

Amerika ce biti suverene i nezavisna bar onoliko koliko je kosovo :hahaha:
Taj propali cica ce da nam kaze?!Ima bre sa sve bombarderima(koje ce mo nabaviti) ne samo da predjemo "granicu" kosova,vec ce mo uraditi najhumaniju stvar u istoriji covecanstva(uz pomoc nemaca i rusa,naravno) :per:
Del mars u buvaru,mnogo jedes gov*a za svoje godine :lol:
Than face the consequences :per:Amerika ce biti slaba,i nece povuci priznanje :think: pa onda ce te consequences biti bas velike :rtfm: :super:

Back