- Poruka
- 70.646
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima i kod nas vec...samo nigde uzivo nisam videla...ali sam videla da prave i prodaju te 3d tapete za plafoneGledam ove 'zategnute plafone' ili kako se vec kod nas zove... Vecina slika je sa ruskih sajtova,oni ih obozavaju... Uopsteno vole kic da postavljaju po stanovima i kucama, nije nista neobicno da se vise sarene tapete i ovakav plafon sa cvecem ili delfinima.
Meni je ovo fenomanalno....
nije lose...mada ja se zadovoljavam i obicnim brodskim podom na plafonuMeni je ovo fenomanalno....
Samo sam na jednom mestu video dobro uklopljen takav plafon,bazen radjen za predsednika Rusije, u lenjikovcu na obali Baltika. To i jeste (po mom misljenju) za bazene,kupatila.... prakticno je to komad rastegljive plastike koji izgleda kao da si ogromno lateks odelo za BDSM isekao i postavio na plafon. Meni je odvratno kad vidim u dnevnoj sobi...Ima i kod nas vec...samo nigde uzivo nisam videla...ali sam videla da prave i prodaju te 3d tapete za plafone![]()
Retko mi se svidi kada je sve u drvetu,ceo plafon ili zid.Volim uklapanje detalja. Nemam sliku da pokazem kako moze da se bojama dobije sjajan efekat, sobu sam okrecio pola u bordo pola belo,a stubove i odzake u tamno zeleno. Ispalo je mnogo bolje nego sto sam se nadao....nije lose...mada ja se zadovoljavam i obicnim brodskim podom na plafonu
hmmm to bas deluje zanimljivo...i malo mi tesko i da zamislimRetko mi se svidi kada je sve u drvetu,ceo plafon ili zid.Volim uklapanje detalja. Nemam sliku da pokazem kako moze da se bojama dobije sjajan efekat, sobu sam okrecio pola u bordo pola belo,a stubove i odzake u tamno zeleno. Ispalo je mnogo bolje nego sto sam se nadao....
Stan je bio neobicne forme, od ulaznih vrata hodnik,kuhinja i dnevna soba su jedna celina prakticno. I taj dugacki zid i zid preko puta njega su bordo, a na njemu su dva stuba(ozdaka,sta li je vec) tamno zelena, onako prljavo zelena nijansa,da presece monotonost. Sve ostalo belo.... I naravno namestaj sav mahagonij i crni.hmmm to bas deluje zanimljivo...i malo mi tesko i da zamislimali verujem da lepo i neobicno
Ja volim drvo...da mi je birati zivela bih u nekoj super funkcionalnoj kolibi...sa detaljima od kamena![]()
deluje bas zanimljivo i lepo...steta sto nemam slicicuStan je bio neobicne forme, od ulaznih vrata hodnik,kuhinja i dnevna soba su jedna celina prakticno. I taj dugacki zid i zid preko puta njega su bordo, a na njemu su dva stuba(ozdaka,sta li je vec) tamno zelena, onako prljavo zelena nijansa,da presece monotonost. Sve ostalo belo.... I naravno namestaj sav mahagonij i crni.