Dekoracija kreveta

Sapica mala

Primećen član
Poruka
624
E žene daj objasnite mi ja nerazumem🤷‍♀️🙆‍♀️žena sam al nerazumem sta znaci sledeće i zasto žene to rade....gledam inače puno YouTube kako zene sređuje stanove kuće (vlogove) itd i gde god pogledam žene na krevete stavljaju po 10 jastuka na krevet do pola kreveta ????????? DEKOROCIJA ?????kad krene spavati pola sata treba da to sve poskida da dodje do onog na kom će spavati.
Jel radite to kod sebe,i sta vam kaže muž, dečko....?

Pa ne, ništa što je nepraktično kada je krevet za spavanje u pitanju. Imam jedan ali i njega frknem na pod kada legnem. Služi mi samo kada čitam, u polusedećem položaju u krevetu. Gde bih ih i sve pobacala da ih imam 10?!?! Pa to treba prati svako malo, ma idi bre.

Ukrasni jastuci u dnevnoj sobi su već druga stvar ali u spavaćoj su samo dekoracija, još jedan skupljač prašine.

Pa ne, ništa što je nepraktično kada je krevet za spavanje u pitanju. Imam jedan ali i njega frknem na pod kada legnem. Služi mi samo kada čitam, u polusedećem položaju u krevetu. Gde bih ih i sve pobacala da ih imam 10?!?! Pa to treba prati svako malo, ma idi bre.

Ukrasni jastuci u dnevnoj sobi su već druga stvar ali u spavaćoj su samo dekoracija, još jedan skupljač prašine.
Upravo to samo za još više prašine gledam video čovek posao spavati došao do kreveta krevet pun jastuka brojim kad ih baca 9 komada pa jbt čemu služi ?? 2 komada su ok i 4 ok ako voli neko daje visoko

Back