- Poruka
- 5.907
Surchinske ledine ovde levo od mene
...chika Ostoji bi bolje bilo da se vrati u blato iz kojeg je izashao,nije on za politiku.Mozda za Svet

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Enfroz2891.:Takve likove kao shto je on treba "mirno preseliti" na Kosovo da grade demokratsko drushtvo sa Albancima a ne nama ovde da prosipaju te "mudrosti" sa TV-a.
Врло радо, колега Марлоне, али моја љубав худа је не дотиче као ни моје речи ...marlon:molim vas kolega laci kad se pojavi uvažena dama, da joj prenesete pozdrave od narodnjačkog bloka![]()
JerryRopero:Podrzavam. LDP-ovce treba preseliti sve grupno u Djakovicu i Drenicu da grupno uzivaju u "demokratiji" u kakvoj zele da ostave nase Kosmetske Srbe.
А, Џери, Торренте био вредан ?JerryRopero:Podrzavam. LDP-ovce treba preseliti sve grupno u Djakovicu i Drenicu da grupno uzivaju u "demokratiji" u kakvoj zele da ostave nase Kosmetske Srbe.
Хвала на саветима, а сетих се и цвећа и романтике ... Зарђало се ...marlon:Svakoj zeni kolega laci put do srca ide preko stomaka.... izvedite je na večeru, možda ne jede pravilno pa je zato alergična i kvota 1.65 da je posle toga vaša.![]()
Onda kupujem stan u Admirala Geprata 17!!!DraGo70:Jesi l' normalan. A šta ako KiM ostane u Srbiji, pa na sledećim izborima dobiju 100% glasova na KiM pa Čeda postane kalif umesto kalifa Agima Čekua?
![]()
![]()
Rainbow Six:Onda kupujem stan u Admirala Geprata 17!!!![]()
Polazeći od činjenice da je Republika Srbija punopravna članica Ujedinjenih nacija...
Izgradnju i razvoj demokratskog društva zasnovanog na vladavini prava u kojem se dosledno poštuju ljudska prava;
očuvanje i jačanje stabilnosti i saradnje u regionu
evropske integracije u kojima mora biti mesta za sve države nastale na teritoriji bivše Jugoslavije
uvažavajući napore međunarodnih institucija
vladinih i nevladinih organizacija
prevladavanja teškog nasleđa prošlosti na teritoriji bivše Jugoslavije
insistirajući na načelima i ciljevima Povelje Ujedinjenih nacija
Republika Srbija će preduzeti sve neophodne mere, izvršiti bez odlaganja sve naloge iz presude Međunarodnog suda pravde i uhapsiti sve optužene pred Međunarodnim krivičnim sudom za bivšu Jugoslaviju.
uključujući naročito genocid izvršen na području zaštićene enklave Srebrenica
Duh Sekire:хе-хе-хе
рука ти се позлатила![]()
Него да ми оплетемо мало по тзв. декларацији![]()
Њена територија се не може комадати.
То би био једини логичан завршетак такве реченице. Ћирилични![]()
Шта је са правима Срба на Космету, када ваши спонзори желе да том ентитету дају независност без постигнутих стандарда?!? Подсећам да су они сами прокламовали стандарди па статус.
Шта је са правом на рад које сте бесомучно угрожавали? Сетимо се да је највише "фрке" било око Закона о раду. Онда се гласало из Солуна, па је смакнут председник Скупштине.
Како је могућа стабилност уз признавање Косова као терористичке творевине?!?
Укључујући Чекуа...
И Харадинајчета за кога је Ирејсрхед Ђ. Ковјенић емотивно везан.![]()
![]()
ЦИА, НАТО, злочиначки трибунал у Хагу...
Не постоје невладине организације. И Ал каида је владина организација, пошто је основала влада Сједињених Држава. :-|
Ма ви живите у прошлости. Не можете без Милошевића зато вам је потребан Нови (претпостављам да и то иде са великим почетним Н - све што је Ново пише се тако - фалусно узфигнуто)
Та права су погазили Американци кад су напали Србију, а касније Ирак без одобрења УН.
Ви сте робови, па испуњавајте налоге.
Ја сам слободан човек!
Иначе, речено је да је "геноцид" настао "променом плана" неких 2-3 дана пред извршење. И поред "промене плана" жене, деца и старци нису убијани, већ им је дат безбедан превоз. Дакле из тога закључујемо
1. У промени плана није могао учествовати цивилни врх РС, већ само команда ВРС, јер није било времена.
2. И поред овакве афективне одлуке, јер претходни умишљај по мишљењу суда није постојао, жене и деца, дакле недужни су поштеђени.
Према томе, логика говори да није геноцид. А сад 'апсите, било због "негације", било због наводника. А ја мислим да вам је најдраже да забраните слободну мисао.