Dekan univerziteta u BG: Izgubicemo sve projekte

Slobu , Kostunicu,Tadica ili ***** li ga vec koga ,ali bi im trebalo i zaklonom zabranjivati da se bave politikom na radnim mestima , a pogotovo da vode neku politicku propagandu i promvisu odredjene partije i ideologije , bar na predavanjima , a u slobodno vreme mogu da rade sta hoce .

Ovo je istina. Ja sam jednom napravio frku na katedri jer nam je profesor, inace zagrizeni ateista i obozavalac Dawkinsa, stalno *****o nesto u smislu da su vernici idioti koji ne treba da imaju decu i sl. Dobio sam pismeno izvinjenje, al' i nizu ocenu u njegovom predmetu ;)

pa i to ko kada zavrsi fakultet i da li je u roku ne mora isto da nista znaci u daljoj karijeri ,moze a ne mora , nije toliko bitno dal si ti dao sve u roku ako odes u neku dobru i kvalietnu kancelariju , ili se uvalis u neko dobro preduzece ,naravno pod uslovom da nisi kompletan dileja
pogotovo na pravu to nije bitno jer veliki broj studenata uci bez razumevanja , skoro napamet , a mnogo razumevanje se tamo ni ne trazi pa moze da se desi da neki uci mehanicki ko popizdeo i da sve u roku ,a da kasnije nema pojma sta je uopste i ucio .

Znam tri devojke , studentkinje kojima je cilj da zavrse fakutlet po svaku cenu sa 10.0 ali u svakom slucaju pre roka....
Spremne su na sve , jer to im je jedina sansa da prodju kao prespektivne, jer nemaju ledja, a nece kasnije da se ebu sa svim i svakim za neki bedan posao.....
Dakle citaju non stop, a uopste nisu taj tip , vec su jednostavno rekle sebi, ovo je srbija, ebala sam jeza ako se ne prodam maksimalno , a to mogu samo ako ostavim utisak da sam genijalac i perspektivac....i zato otpisi 4, 5 godina zivota....

Back