Dekan pravnog fakulteta u Beogradu podneo ostavku: Sa dekanom Milisavljevićem otišla i cela uprava

Тихи

Starosedelac
Poruka
178.126

DEKAN PRAVNOG FAKULTETA U BEOGRADU PODNEO OSTAVKU: Sa dekanom Milisavljevićem otišla i cela uprava​

Dekan Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu Bojan Milisavljević podneo je danas ostavku, saznaje Kurir.

Uz dekana, ostavku je podnela i celokupna uprava Pravnog fakulteta.

bojan-milisavljevic-.jpg

Foto: Univerzitet u Beogradu

Milisavljević je danas učestvovao na sastanku predstavnika univerziteta u Srbiji sa premijerom Đurom Macutom, na kojem su, kako je navedeno u saopštenju Rektorata BU, razmenjene informacije o stanju na univerzitetima i fakultetima i razgovarano o mogućim načinima prevazilaženja krize.
Takođe danas, narodni poslanik i predsednik Odbora za obrazovanje Skupštine Srbije Marko Atlagić, podneo je krivičnu prijavu protiv dekana Pravnog fakulteta u Beogradu Bojana Milisavljevića, zbog zloupotrebe službenog položaja jer je, kako je naveo, nevršenjem službene dužnosti onemogućio odvijanje osnovne delatnosti fakulteta i ostvarenje prava na obrazovanje.

https://www.kurir.rs/vesti/politika/9657107/dekan-pravnog-fakulteta-u-beogradu-podneo-ostavku

Tako i treba

Ko nije sposoban da obezbedi odvijanje nastave treba da podnese ostavku ili dobije otkaz.

To vazi za svakog ko ne radi posao za koji je placen.

Takođe danas, narodni poslanik i predsednik Odbora za obrazovanje Skupštine Srbije Marko Atlagić, podneo je krivičnu prijavu protiv dekana Pravnog fakulteta u Beogradu Bojana Milisavljevića, zbog zloupotrebe službenog položaja jer je, kako je naveo, nevršenjem službene dužnosti onemogućio odvijanje osnovne delatnosti fakulteta i ostvarenje prava na obrazovanje.
Nije jasno zasto je samo protiv njega podnesena tuzba.

Pretpostavljam da je zbog toga dao ostavku, a ako je tako, da je jedini tuzen, nije trebao da podnosi.

Ja pišem non stop, napisala sam da će zbog blokada univerziteta i nemogućnosti da reše problem, dekani početi da daju ostavke.

Oni su poslovođe koji nisu u stanju da sprovedu obaveze koje imaju fakulteti. Jednostavno, fakultetima upravlja vlada i ministarstvo. Sa jedne strane studenti u blokadi, sa druge kolege, sa treće ministarstvo, to je nerešivo.

On je podneo ostavku da mu ne bi kojekakva gomna pricala sta treba da radi.

Vi zaboravljate da su dekani obavezi da sprovode zakone. Oni su dužni da sprovode zakon o visokom obr. i da poštuju dokumenta koja su dobili akreditacijom visokoškolske ustanove, bez čega ne bi mogli ni da rade. Tako da ko god sedi u vladi sa kojom se razgovara, bio to andjeo ili crni đavo, dekan je dužan da sprovodi zakon.

DEKAN PRAVNOG FAKULTETA U BEOGRADU PODNEO OSTAVKU: Sa dekanom Milisavljevićem otišla i cela uprava​

Dekan Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu Bojan Milisavljević podneo je danas ostavku, saznaje Kurir.

bojan-milisavljevic-.jpg

Milisavljević je danas učestvovao na sastanku predstavnika univerziteta u Srbiji sa premijerom Đurom Macutom, na kojem su, kako je navedeno u saopštenju Rektorata BU, razmenjene informacije o stanju na univerzitetima i fakultetima i razgovarano o mogućim načinima prevazilaženja krize.

https://www.kurir.rs/vesti/politika/9657107/dekan-pravnog-fakulteta-u-beogradu-podneo-ostavku

Tako i treba

Ko nije sposoban da obezbedi odvijanje nastave treba da podnese ostavku ili dobije otkaz.

mozda ima klona ko ti, pa tezgari na kvarno.

Takoe sace vucic privatne dotvori a na tom mestu dizgradi stanove

pa bolje i to nego da zgrada prdi prazna i neiskoriscena

moze da se izdaju kancelarije , a blokadere poterati na njive da kopaju kukuruz posto od njihovih studija svakako leba nema ni za koga

eto ne moraju da kopaju mogu i da prskaju herbicidom jel tako ?

makar neku vajdu od njih svih da vidimo

mozda ima klona ko ti, pa tezgari na kvarno.

svi ti sa drzavnih tezgare tj rade na vise univerziteta fakulteta istovremeno

ja bi to ukinuo tj zabranio sedenje na dve i vise stolica

sto ja ne radim u 4 firme ?

mnogo ih maze sve vlasti do sad pa su se obahatili

Jos pri tom podvode studentkinje ucenjuju ih obaranjem namernim da im daju seksualne usluge ili novac u zamenu za polaganje

Nisu slucajno vrata na kancelarijama profesora tapacirana

Da se ne cuje sta diktiraju i KOME diktiraju

slazem se da drzavne univerzitete treba ugasiti i sve privatizovati

Jer ovi bahati profesori ne smeju da rade kod privatnika to sto rade na drzavnoj sisi

Tamo su manji od makova zrna jer znaju ako ne rade posao DA DOBIJAJU OTKAZ

svi ti sa drzavnih tezgare tj rade na vise univerziteta fakulteta istovremeno

ja bi to ukinuo tj zabranio sedenje na dve i vise stolica

sto ja ne radim u 4 firme ?

mnogo ih maze sve vlasti do sad pa su se obahatili
a ko im je to omogucio ili tacnije ko ih nije u tome sprecavao?

ali treba da znas da se svuda u svetu intelktualni rad tako jedino i naplacuje. problam nije sa njima vec sa lekarima. odes kod drzavnog a on ti da vizitku gde radi isto to privatno, pa ti na drzavnom s one stvari kao pomogne, ali kad mu platis, e onda moze i malko bolje.

a ko im je to omogucio ili tacnije ko ih nije u tome sprecavao?

ali treba da znas da se svuda u svetu intelktualni rad tako jedino i naplacuje. problam nije sa njima vec sa lekarima. odes kod drzavnog a on ti da vizitku gde radi isto to privatno, pa ti na drzavnom s one stvari kao pomogne, ali kad mu platis, e onda moze i malko bolje.

za koju godinu ce sve da ih zameni vestacka inteligencija i roboti pa ce svi lagano na biro bahati podvodaci mladih studentkinja - cast izuzecima

Imao sam u familiji profesora univerziteta za zeta, ozenio bio moju tetku, profesor sa medicine, nonstop je napadao studetkinje mlade, ucenjivao podvodio imao iza sebe vise brakova...

Tako da imam insajderske informacije kakvi su to ljudi. Strucnjaci jesu ali ljudi slabo ima tamo.

Znas kad su pitali profesora sto pise knjige nerazumljivim retkim uglavnom stranim recima i terminima za studente a ne obicnim narodnim jezikom

On je odgovorio da oni te knjige uopste ne pisu za studente vec za svoje kolege , da se pokazu prema njima kao neki veliki strunjaci

Studirao sam ja EKOF pa znam kakvo je to bilo leglo mita korupcije nepotizma lopovluka podvodjenja i slicno tj svega loseg sto krasi nase drustvo i Beograd kao grad

Na upravljackom racunovodstvu kad sam ja studirao i jedva izvukao sesticu prolaznost je bila 1997 jedva 3%

Na normalnom fakultetu profesoru koji ima prolaznost ispod 80% prave komisiju prvo da vide sta on to radi kako radi i zasto ne ume da znanje da prenese studentima, a ako se ne popravi prolaznost daju mu otkaz

A na drzavnom mogu da rade sta hoce daje im drzava to pravo da namerno obaraju ljude po 20 puta na ispitu da bi ih naterali da plate polaganje ispita preko tetkica, prodavaca skripti i slicnog nizeg osoblja koji sluze kao posrednici u tim njihovim prljavim poslovima.

Isti ti profesorcici kad rade za privatan fakultet se ponasaju dijametralno suprotno jer gazde tih univerziteta ne zele da im studenti napustaju fakultete vec da placaju skolarinu i zavrse i da ih je sto vise.

Znaci sve je do gazde tj upravljaca.

Dokazano je da je drzava los gazda tako da sve to treba privatizovati i pogasiti ko sve ostalo sto je privatizovano .

Poslednja izmena:

bojan-milisavljevic-.jpg

Tako i treba

Tiksi ćaci.

Back