Дејан Петар Златановић пуштен из притвора!

Straks92

Stara legenda
Moderator
Poruka
90.669
Данас је испред притвора где се налазио Златановић одржана конференција за медије и протестно окупљање, уз присуство многих политичара и народних посланика, на којем је затражено хитно ослобађање уредника медијске куће Србин инфо.

У послеподневним часовима су из противзаконитог притвора у коме су од 15. фебруара, пуштени Дејан Златановић, као и Дамњан Кнежевић.

Обојица се терете да су једном реченицом у својим говорима на Сретењском протесту (различите реченице) позивали на насилну промену уставног уређења и свргавање председника Србије Александра Вучића.

Златановић је бранећи Устав Србије и Косово и Метохију у саставу Србије, говор завршио историјским цитатом, који је ранијих година причао на бројним протестима и чак носио као поруку на мајици током снимања емисија, који гласи: „Ко потпише, њега убише“.

Тужилаштво као доказ наводи и да је пред протест, 12. фебруара у емисији на јутјуб каналу „Србин.инфо“ Дамјан Кнежевић рекао: „И да кренемо у рушење како свих ових споразума, тако и режима Александра Вучића…“.

На питање водитеља Дејана Златановића да ли се режим Александра Вучића може променити мирним путем, Дамњан је одговорио: „лично мислим да Александар Вучић неће пасти мирним путем“, наводи Тужилаштво као доказ.

Експресно им је заказано и суђење које почиње 20. априла.

https://srbin.info/drustvo/vanredna-vest-dejan-petar-zlatanovic-pusten-iz-pritvora/

DPZ i Damnjan pušteni nakon i Vučićevića.
Bili su svakako duže zatvoreni.
Peticija DJV proradila.

Био је у Ћелији са 4ицом из Привредног Криминала(све Вучићеви који су хтели да сакрију лову од Господара), и таман кад су почели да му се офирају-злотвори га пустише да не би њихове Приче износио у Јавност.

Био је у Ћелији са 4ицом из Привредног Криминала(све Вучићеви који су хтели да сакрију лову од Господара), и таман кад су почели да му се офирају-злотвори га пустише да не би њихове Приче износио у Јавност.

Ако сматра да је корисно за "истраживачко новинарство" нека опет повиче неку Напету паролу
и вратиће га да проучава каквог све смећа има по затворима ...

Ko potpiše njega ubiše suviše neodredjeno.
Pogotovo što ništa i nije potpisano.
Ovi će biti oslobodjeni i na sudjenju.
Na Kosovu Kurtiju prete paljenjem kućem i to imenovanjem.
uhapsili su ih jer su se uplašili protesta...to što su rekli i jedan i drugi a naročito Damnjan je ništa...

1680873604780.jpeg

Свако нормалан чим види овај двојац
схвата да нешто није у реду са момчином који стоји поред маленог инвалида и слуша га ко Бога.

Инвалид се још хвали да тренира и показује сву супериорност у односу на згажену "момчину" !

Момчина се заклиње да ће следити пут исфрустрираног инвалида
не схватајући да нам својим оптимизмом показује да му у притвору није фалила ни длака с главе !

uhapsili su ih jer su se uplašili protesta...to što su rekli i jedan i drugi a naročito Damnjan je ništa...

Сад ће падне дебела Кинта на Име Обештаћења због НЕЛЕГАЛНОГ Притвора...
него,сачекајмо..
само да их нису заврбовали као овог отужног @Обилић

Па кад је после тешке борбе изашао Џеј Вучићевић из творза, морали су и Златановића да пусте из затвора.
Вучићевића су затвореници веома лоше дочекали, урлали су на њега и претили му, он није излазио у затворску шетњу и мислим да је истог дана пожелео да што пре изађе из затвора“, испричао је Златановић.

Затвореници имају Морал,Част и Кодекс

Вучићевића су затвореници веома лоше дочекали, урлали су на њега и претили му, он није излазио у затворску шетњу и мислим да је истог дана пожелео да што пре изађе из затвора“, испричао је Златановић.

Затвореници имају Морал,Част и Кодекс

Вучићевић и није био у затвору, већ у ТВОРза.

То је место за њега, затвор је ипак за људе.

Вучићевић и није био у затвору, већ у ТВОРза.

То је место за њега, затвор је ипак за људе.

Вучићевић је за себе узео врло заебану улогу,
али размислимо,
сваки систем је имао такве људе
јер без таквих не би било система.

Поштујте то неупућени !

Вучићевић је за себе узео врло заебану улогу,
али размислимо,
сваки систем је имао такве људе
јер без таквих не би било система.

Поштујте то неупућени !
uzeo je ulogu da izigrava žrtvu pred medijima i time dokazuje navodnu nezavisnost sudstva u Srbiji....
prave žrtve su Dejan Petar i Damnjan koji su zatvoreni zbog par dvosmislenih reči....

uzeo je ulogu da izigrava žrtvu pred medijima i time dokazuje navodnu nezavisnost sudstva u Srbiji....
prave žrtve su Dejan Petar i Damnjan koji su zatvoreni zbog par dvosmislenih reči....
Ма није то двосмислено...
Него, не мош ти мене да хапсиш ако ја,
ја сутра прођем поред Председника,отерам га 3 лепе пучке материне,кажем му да је Издајник!
НЕ МОЖЕШ да ме хапсиш због Вербалног Деликта.

uzeo je ulogu da izigrava žrtvu

Не, узео је улогу да утицајно навија за режим !

Сви ми,
у свакој држави на свету,
сваки дан наебавамо у градском превозу,
продавници, код лекара, у општини,
или бар нађемо жениног швалера у ормару.

И онда би убили, а неко нам хвали поступке државе !!
А ми би да све пропада, да нађемо оправдање за своје наебавање ...

Гадно, херојски али гадно се позиционирао.

Dejan Petar i Damnjan koji su zatvoreni zbog par dvosmislenih reči....

А који је други смисао њихових речи ? :eek:

...
НЕ МОЖЕШ да ме хапсиш због Вербалног Деликта.

Види, видно алкохолисани:

Ако тебе неко увреди, ти се наљутиш, јел'да ?
Понекад би се и тукао,
а богами неког би малко и рецнуо, зар не ?

Е то је тај моменат кад цивилизација каже пиши закон, зидај затворе, оснивај полицију ...
Не можемо дозволити да долази до насиља, то се мора спречити !

Е то је порекло закоског ограничења вербализма, капираш ?
Ма све ћу да те научим, не брини ! :cool:

Види, видно алкохолисани:

Ако тебе неко увреди, ти се наљутиш, јел'да ?
Понекад би се и тукао,
а богами неког би малко и рецнуо, зар не ?

Е то је тај моменат кад цивилизација каже пиши закон, зидај затворе, оснивај полицију ...
Не можемо дозволити да долази до насиља, то се мора спречити !

Е то је порекло закоског ограничења вербализма, капираш ?
Ма све ћу да те научим, не брини ! :cool:

-Уколико ЈА добијем дозволу за један Оправдани Протест-ЈА,могу у кругу својих Саплеменика да кењам ,свршавам,причам све НАЈГОРЕ за муслијуа
+
Држава И њени Органи је ДУЖНА да ме чак ШТИТИ од неког,попут тебе.
Никако да ме хапси уколико нема Доказе,оправдане ИНДИЦИЈЕ да желим да рушим тај "Уставни Поредак" кога је сам Властодржац одавно прегазио.

Даље
Нећеш ти или било Ко од твојих ,путем ових мера Репресалије да заустави слободни србски Народ да се и даље бори против овог Никоговића,Смрада,Лажова,ИЗДАЈНИКА који тренутно заузима место председника Државе.
Јел ти јасно,голубе мој?:)
Чак .шта више....Борба ће попримити такав Залет да ћеш да проклињеш своје сопствено Окружење које те је наговорило да се сврсташ на страну Лажи,Неморала и Издаје.

Poslednja izmena od moderatora:
А који је други смисао њихових речи ? :eek:
"Ko potpiše njega ubiše" nije pretnja smrću kako pokušava da je predstavi javni tužioc koji traži godinu i po dana zatvora za to...nije Dejan Petar rekao da će on da ubije ili organizuje ubistvo ili učestvuje na bilo koji način u tome...on je konstatovao kako završavaju izdajnici u istoriji...

isto kao ono što je Damnjan rekao da treba rušiti režim Vučića i da lično misli da to neće moći mirnim putem to nije pokušaj državnog udara za koji bi tužioc da ga tereti i osudi na godinu i po dana zatvora...to je iznošenje ličnog stava...džegerku bi po tom principu trebali da osude na par milijardi godina...

samo u diktaturama postoji verbalni delikt

-Уколико ЈА добијем дозволу за један Оправдани Протест-ЈА,могу у кругу својих Саплеменика да кењам ,свршавам,причам све НАЈГОРЕ за муслијуа
+
Држава И њени Органи је ДУЖНА да ме чак ШТИТИ од неког,попут тебе.
Никако да ме хапси уколико нема Доказе,оправдане ИНДИЦИЈЕ да желим да рушим тај "Уставни Поредак" кога је сам Властодржац одавно прегазио.

Даље
Нећеш ти или било Ко од твојих ,путем ових мера Репресалије да заустави слободни србски Народ да се и даље бори против овог Никоговића,Смрада,Лажова,ИЗДАЈНИКА који тренутно заузима место председника Државе.
Јел ти јасно,голубе мој?:)
Чак .шта више....Борба ће попримити такав Залет да ћеш да проклињеш своје сопствено Окружење које те је наговорило да се сврсташ на страну Лажи,Неморала и Издаје.
Pogledaj negde u kalendaru, Janpi kada je Prajd I sve ti je ostvareno.

Poslednja izmena od moderatora:

Back