Дејан Лучић верује Александру Вучићу!

Revolucionarbgd

Primećen član
Poruka
750
Dejan-Lucic-620x330.png

Шарлатан Дејан Лучић

Чувени шарлатан Дејан Лучић верује Александру Вучићу и прича нам причу да ће Вучић предајом Космета до марта следеће године да учини нешто добро за Србију.
Зашто је Дејан Лучић кренуо стопама Александра Вулина, Милована Дрецуна и осталих велеиздајника?
Погледајте од 50-ог минута..

Poslednja izmena:
@Revolucionarbgd
Briši link sa Vaseljenske. Obrisaće ti temu.:)

Стварно? Па зашто? Је л' цензура влада на форуму, или...?

Мислим, ово није нека конструкција историје, политике и слично, већ се само преноси оно што је Лучић рекао.

Стварно? Па зашто? Је л' цензура влада на форуму, или...?

Мислим, ово није нека конструкција историје, политике и слично, већ се само преноси оно што је Лучић рекао.

Alergični su na Vaseljensku.
Ne smatraju je validnim izvorom.
Dovoljan ti je ovaj snimak sa Tube-a. Vaseljenska može samo da pravi problem.

Za nekoliko meseci vidiš novi bestseler…

,,Kako me je omađijao reptil Aleksandar Vučić’’! :rotf:

- - - - - - - - - -

Taj UDBAS je za potrebe SPSa , Slobodana Milosevica, stvorio Seselja i Vuka!!!

ON stvorio nekoga? :hahaha:

Pitam se da li uopste ima neke istine u tome da je Stanisicev skolski drug ili je i to izmislio...

Ма колико Лучић лупетао, ипак понекад убоде и нешто паметно..
Што се тиче Вучића и Николића и њиховог СНС, после бесомучне пљачке и уништавања свега и свачега од стране "демократа" барем мало буде неку наду. Шта да радимо кад на сцени нема бољих?

Ма колико Лучић лупетао, ипак понекад убоде и нешто паметно..
Што се тиче Вучића и Николића и њиховог СНС, после бесомучне пљачке и уништавања свега и свачега од стране "демократа" барем мало буде неку наду. Шта да радимо кад на сцени нема бољих?

A ta nada upravo i jeste najbolji demokratski zajeb...

Naprednjaci su DS-ova odstupnica, alibi, dimna zavesa...

Poslednja izmena:
Лучић је удбаш и зато и не треба да се чудимо што он овако говори.

Удбаши и данас, нажалост, раде против Срба и Србије.

- - - - - - - - - -

,,Templari su otkrili da je novac najjača crna magija.’’

Reče Dejan Lučić i učlani se u Templare :hahaha:

images

images
images

Значи, удбаши су се удружили са темпларима и масонима? Тако сам и мислио.

- - - - - - - - - -

УДБА је подизвођач "радова".

- - - - - - - - - -

Bivsi Udbasi... ima toga sigurno...

Taj UDBAS je za potrebe SPSa , Slobodana Milosevica, stvorio Seselja i Vuka!!!

Seselja i Vuka je stvorio London, jer se jednom zemljom vlada na jednostavan nacin:
- Postavis svog coveka na vlast (Slobodan Milosevic), a onda svog coveka predstavis kao najzesceg oponeneta tome na vlasti (Vuk Draskovic).
Na taj nacin se narod polarizuje oko njih dvojice, te neki pravi srpski patriota nema nikakvih sansi da dodje na vlast.
Seselj je greska - on je samo trebao da ogadi nacionalizam svakom normalnom nacionalisti i patrioti (isto kao Zirinovski u Rusiji).
Medjutim, njegova nesumnjiva inteligencija i visprenost u polemikama, uprkos tome sto se uglavnom ponasao kao budaletina, ucinila je od njega znacajnog lidera.

Seselja i Vuka je stvorio London, jer se jednom zemljom vlada na jednostavan nacin:
- Postavis svog coveka na vlast (Slobodan Milosevic), a onda svog coveka predstavis kao najzesceg oponeneta tome na vlasti (Vuk Draskovic).
Na taj nacin se narod polarizuje oko njih dvojice, te neki pravi srpski patriota nema nikakvih sansi da dodje na vlast.
Seselj je greska - on je samo trebao da ogadi nacionalizam svakom normalnom nacionalisti i patrioti (isto kao Zirinovski u Rusiji).
Medjutim, njegova nesumnjiva inteligencija i visprenost u polemikama, uprkos tome sto se uglavnom ponasao kao budaletina, ucinila je od njega znacajnog lidera.

Ih, sunce mu... Pa ono ispade da je sve postavio London... :eek:

Back