- Poruka
- 1.071
Dejan Cukić je, bar za mene, portret čoveka koji se bavi nečim, i koji je u tome relativno uspešan, imao je rezultate, a niko ga i dalje ne zarezuje ni pet posto, niti konzumira njegov rad kada mu dodje da nešto iz tog domena konzumira. Poznato je da ima pesme, javna je ličnost, napravio je par kvalitetnih pop-rok numera (tu ne računam Mokre ulice koje mu je napravio legendarni, neprevazidjeni Branimir Štulić), dakle - ima neku zaostavštinu, ali kada u tom sladunjavom pop-rok domenu nekome dodje da odsluša nešto, on će pustiti nešto drugo, a Cukića zaobići.
Ima takvih ljudi i u našim životima: dobri su u nečemu, imali su neke rezultate koji ih čine relevantnim, ali kada nam to nešto zatreba - okrećemo se nekom drugom, nekom ko je zasijao punim sjajem, ili ko je jednostavno prijemčiviji (kakav izraz, ali zaista nemam bolji). A oni su i dalje tu - Cukići našeg vremena - rade svoju stvar, koja se poštuje, ali jednostavno zaobilazi i ne konzumira, i u tome ima neke nelagodnosti i tuge.
Da li znate nekog ovakvog? Ima li takvih ljudi u vašem okruženju? Dajte neki primer.
P.S. Ala sam sročio temu
Ima takvih ljudi i u našim životima: dobri su u nečemu, imali su neke rezultate koji ih čine relevantnim, ali kada nam to nešto zatreba - okrećemo se nekom drugom, nekom ko je zasijao punim sjajem, ili ko je jednostavno prijemčiviji (kakav izraz, ali zaista nemam bolji). A oni su i dalje tu - Cukići našeg vremena - rade svoju stvar, koja se poštuje, ali jednostavno zaobilazi i ne konzumira, i u tome ima neke nelagodnosti i tuge.
Da li znate nekog ovakvog? Ima li takvih ljudi u vašem okruženju? Dajte neki primer.
P.S. Ala sam sročio temu

Poslednja izmena: