diretore
Veoma poznat
- Poruka
- 12.998
Ova Forma_Ideale ti kaže da su diretore i Oktobar 1864 tebi uputili postove, ne meni. Čitaj, dečače...
...no comment...
Hoću da kažem...Volim JAZZ, ambijentalnu, meditataivnu muziku, instrumentalnu muziku, stari domaći i strani rock i pop, rege... Generalno, volim kvalitetan zvuk... strašno volim saxofon... volim zvuk bas gitare... dobre tekstove (mada nekad instrumental ima veću snagu od pesme sa tekstom)... volim upečatljive vokale... grube, "hrapave", "promukle"... pa mi recimo strašno godi da slušam Milana Mladenovića, Preleta, Biseru Veletanlić, Olivera Mandića, Tanju (Oktobar 1864)... Strašno mi gode i Enya i Sade... divni vokali, divan zvuk, harmonija, mir... Enya mi je stvarno posebna. Nemam pravu reč da izrazim oduševljenje njom. EKV volim do ludila. Snažni, duboki, specifični, metaforični tekstovi... fantastična muzika, klavijature... Volim i rege... Bob Marley... Eddy Grant... Ma, ima toga.
...vidis...prvi album koji sam kupio je bio od Eddy Grant-a...i sve sto si navela u svom postu takodje slusam ili sam slusao...i u odredjenim situacijama me takva muzika ispunjava...
...ali kao sto rekoh prije...metal i punk su mi pogonska snaga...a razloge sam napisao...
...a savjet za tebe...poslusaj Astrud Gilberto...
Poslednja izmena: