Dejan Andjus od protivnika Vučića do najboljeg prijatelja Vučića

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.596
Dejan Andjus ''cuveni''novinar koji je bio glavni borac protiv Vucica, jednog dana je ustao i reako : Ukapirao sam da je vuciceva politika najbolja - yeaa jedinstven osecaj....
Kada je bio protiv Vucica imao je dugu kosu i mali stomak i gostovao na Balkan Info pljuvao Vucica, a kada je postao za Vucica skratio je kosu i pustio stomak i od onda je redovan gost na Tv Pinku i Hepiju gde hvali mudru vucicevu politiku.
Jedan je organizatora gay parade.
Da li su ovakvi ljudi ''uspesni'' u Srbiji ?

Uhapšen novinar Dejan Anđus zbog iznude​

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/uhapsen-novinar-dejan-andjus-zbog-iznude/
104191.jpg

1024.jpg

download.jpg

Ништа се није променило значајно у Дејану Анђусу осим политичког опредељења. Будалетина је био раније када је био против Вучића и то озбиљна, исто је озбиљна будалетина и данас када тролује у име власти. Наравно променило се то како ће људи гледати на њега. Јер су га претходно људи сматрали за весника истине, био је боготац, а данас је ментол, олош, сендвичар и слично.

Али то је када се будалетина не препозна на време, него вреднујемо да ли је неко глуп, паметан, луд или разуман у односу на то како се поставио према власти.

Dejan Andjus ''cuveni''novinar koji je bio glavni borac protiv Vucica, jednog dana je ustao i reako : Ukapirao sam da je vuciceva politika najbolja - yeaa jedinstven osecaj....
Kada je bio protiv Vucica imao je dugu kosu i mali stomak i gostovao na Balkan Info pljuvao Vucica, a kada je postao za Vucica skratio je kosu i pustio stomak i od onda je redovan gost na Tv Pinku i Hepiju gde hvali mudru vucicevu politiku.

Pogledajte prilog 1083389
Pogledajte prilog 1083390
Pogledajte prilog 1083391
Mufljus

Ништа се није променило значајно у Дејану Анђусу осим политичког опредељења. Будалетина је био раније када је био против Вучића и то озбиљна, исто је озбиљна будалетина и данас када тролује у име власти. Наравно променило се то како ће људи гледати на њега. Јер су га претходно људи сматрали за весника истине, био је боготац, а данас је ментол, олош, сендвичар и слично.

Али то је када се будалетина не препозна на време, него вреднујемо да ли је неко глуп, паметан, луд или разуман у односу на то како се поставио према власти.

Bukvalno, najgore od svega je što je ovde neki vesnik istine tip koji se samo usudi da priča neke teške reči i navodi neka imena, niko ne zna da li je to tačno i u kojoj meri.

Pogledajte prilog 1083389
Pogledajte prilog 1083390
Pogledajte prilog 1083391
Klonirali ga 😱

Nikad nisam gledao one njegove sportsko-političke emisije pre zatvora, saznao sam za njega tek kad je počeo da kaki po SNS. Gledam sad ovo, ništa pametno ne kaže. Ne znam čemu tolika fama oko njega. Mogao bi eventualno da bude originalni komičar, jer samo od njega mogu da se čuju izjave tipa ''Milo Đukanović je u korektnim odnosima sa mnom'' ili ''Kad smo čuli da Ivković hoće da žrtvuje jedno evropsko prvenstvo da bi napravio reprezentaciju za neka naredna takmičenja, ja i par mojih ortaka smo otišli kod njega, obavili razgovor sa njim i sprečili ga u tome''.

Dobio je koverat sa parama od Vučića.
Зар није била афера са неком малолетницом припадницом националне мањине, са којом је господин био у приснијој вези него што закон то дозвољава? Не решава се све ковертом, може и уценом.

Gluposti.
Andjus se od prvog dana predstavljao kao veliki Vucicev prijatelj i nikada ga nije licno napadao.
Uglavnom je napadao razne SNS preletace i to je trajalo dok nije zgazio nekog ``boljeg i veceg`` Vucicevog prijatelja.
.........
Da, sećam se da je napušavao Maju Gojković recimo.

Isto kao što Šešelj kritikuje Nebojšu, Lončara i Zoranu a o Vučiću ništa.

Andjus nije nista znacajno promjenio politicki, bio je radikal prije sad SNS-ovac. SNS je prirodan razvojni put za radikale.

Jer kod Srba uglavnom vazi sintagma, dok pricas ono sto im prija ti si najbolji nema veze da li si ludak, ruzan, narkoman ili ubica.

Back