Déjà vue...

• Začetnik teme Začetnik teme 3d0
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

3d0

Zainteresovan član
Poruka
140
Ljud jel mozete da objasnite owaj pojam... da li je to kad nekad widimo nesto a mislimo da smo swe wec wideli i znamo sta ce se desiti?
Ili je owo mozda neka wrsta Hipnoze? Samo za iskune...
:dontunderstand:

meni se desila slicna situacija :)... sanjao sam jednnu satru kucu... kasnije za par dana sam krenuo na put... dok smo putovali video sam istu kucu na jednom mestu... bio sam u soku... nisam mogao da verujem... a deja vue mi se desavao vise puta ;)

i meni 100 puta dogodilo da prolazim pored nekog mesta i vidim nekog prijatelja, a znam da sam to vec video, ali nzm gde...ili tako kada sanjam ja hocu da se potrudim da stvarno dozivljavam taj san da bih se ujutru setio i da bih znao iz kog sna sam video to sto mi nazivamo deja vu....evo bas pre neki dan moj brat se okrenu prema meni i poce mi prica nesh, a meni odmah sinu nesh u glavi da sam to video...msm potpuno isti polozaj...cak i kada sam pogledao u monitor kompa koji je bio odmah iza njegove glave....nalazio se isti teks, a na tw-u ista reklama...:think: i zato ja hocu da se sto vise secam snova jer ako sam vec video samo delic onoga iz mojih snova onda mogu da se setim i celog sna i da znam sta ce se unapred dogoditi :think: sta mislite, jel to moguce?? ;)

Jel ste svi imali osecaj kada ste doziveli Deja vu da kraj nije onakav kakvim ste ga zamislili.
Mislim, dok imam deja vu, ubedjen sam da znam kako ce se zavrstiti scena u kojoj se nalazim i do nekog momenta ide po "planu" i onda odjednom dodje presek i ne desi se bas nista?! :confused:

Kada sam davno išao na ekskurziju sa razredom bili smo u manastiru Tronoša.Ušli mi u dvorište manastira,i meni sve delovalo poznato,kao da sam davno bio tu,a pre tog nisam ni čuo za taj manastir.Onda mi to nije bilo nešto posebno,ali sad kad se setim to mi deluje nekako čudno,mogu reći i jezivo.

Kada sam davno išao na ekskurziju sa razredom bili smo u manastiru Tronoša.Ušli mi u dvorište manastira,i meni sve delovalo poznato,kao da sam davno bio tu,a pre tog nisam ni čuo za taj manastir.Onda mi to nije bilo nešto posebno,ali sad kad se setim to mi deluje nekako čudno,mogu reći i jezivo.

ja bih rekao da ima neke veze sa reinkarnacijom...

Back