deinstaliranje

grujakg84

Početnik
Poruka
1
neznam da li sam na pravom forumu ali se nadam da ce mi neko pomoci.
imam problem sa download beastom nekako sam ga instalirao i sada mi je on podrazumevani program za skidanje filmova umesto prvobitnog torrenta kako da nadjem gde je program i da deinstaliram i vratim torrent kao i pre da skida. hvala unapred i hitno mi je.

i ja bih nesto pitao u vezi deinstalacije:nekako sam pokupio babilon tolbar i fundmoos
probao sam vise nacina (saveta sa google)i tolbara nema ali je fundmoos jos tu.
dali ima neko relativno lako resenje ili da ponovo formatiram i dizem sistem
hvala

Juce sam probao vise nacina uklanjanja babilona i fundmoosa ali za fundmoos nema leka.
Danas sam jedva pokrenuo sistem.I
zgleda da cu stvarno morati ponovo da reinstaliram windovs posto ponovo radi ubitacno sporo.
Izgleda da mi slabije obuceni nemozemo drukcije da izidemo na kraj sa babilonom
HVALA NA POMOCI

Skini ovaj program AdwCleaner 2.006, pokreni ga sa Desktopa. Klikni na Delete, iskočiće dva prozorčića i u oba slučaja klikni na OK ili Yes, računar će se restartovati i obrisat će ti sve toolbarove.... fundmoos se može lako obrisati ali na drugi nčin...Taj fundmoos ne pravi problem oko pokretanja Windowsa. Napisao si samo za babilon i fundmoos a vjerovatno si pun virusa....

Poslednja izmena:
probao sam vise saveta i juce sam jedva upalio kompijuter,ai danas jedva radi.sad imampar programa( c:\Program Files\STOPzilla!\,c:\Program Files\Enigma Software Group\SpyHunter\)koje nikako nemogu da izbrisem.
nemaju opciju uinstal,nepojavljuju se ni na kontrol panelu niti ih nalazi yu uinstaler.dali da ponovo dizem sistem
hvala

kada sam se malo razmislio ubacio sam cd linuks ubuntu podigao sistem sa cd i jednostavno pobrisao i zilu itog spru hunter a zatim digao windovs i sa klinerom pobrisao ostatke
mozda ce ovo nekom pomoci da resi svoj problem
ubriso bi i fundmos ali nisam ga nasao gde je sakriven
hvala na pomoci

posle ove silne igre pocela je i alvira da se buni i da trazi da joj repariram njen tolbar
probao sam i to i dobio pretrazivac alvira
dali znate sta je to, dali je upotrebljiv ili da ga brisem
hvala

:dash::dash::dash::dash:

ca73c9dee562f1ed3a7ff56827b12214.gif

Ne slušaš upšte što ti savjetujemo tako da je meni lično pametnije nešto drugo raditi...

vecina tvoih saveta je bila veoma uspesna i veoma poucna.
snalazenje na racunaru mi je mnogo bolje nego pre krstarice.
savet za babilon i fundmos jednostavno nisam uspeo da sprovedem u delo.
to je jedan neuspeo pokusaj spram desetak uspesnih....jel imas boljeg ucenika
hvala

Back