Dehiscencija usnog kanala

A reci mi ko je posumnjao na dehiscenciju kod tebe?
Meni samo ta magnetna je pokazala, sluh mi je u redu. Od lekova isto samo bromazepam po potrebi pijem, pila sam svasta ali naravno nista mi nije pomoglo. Meni najvise smeta ta neravnoteza koju osecam 24h, bukvalno stalno imam osecaj pomeranja, i kada sedim i kada lezim...na zujanje sam se navikla. Da li se to desava i tebi? Par puta sam i ja cula oci kako se pomeraju ali nisam verovala da mi se to desava dok nisam procitala da i to postoji.
Vemp i sve te testove sam radila na Vma, a bas kod dr.Dusana planiram uskoro da idem. Dve godine konstantno ovo trpim iako su simptomi poceli pre 5 godina...
Pogledaj poruke

Pozz...kakva su sad iskustva sa dehiscijencijom?? I ja imam slicne simptome pa me zanima kako sve tece kod vas?
Hej,ja tek sad video tvoju poruku. Kod mene su simptomi isti ,najgore mi je zujanje u uhu i sto cujem pomeranje ociju,glasno lupanje srca itd.(Autofonija).Imam i neke blage kratke vrtoglavice u odredjenim situacijama. Simptome imam od 2014. Razocaran sam sto kod nas prakticno niko ne zeli da se bavi ovim (citaj nema pojma o ovome,dosta ORL doktora jos uvek nije ni culo za ovaj poremecaj). Ja vec 9 god pokusavam da nadjem nekog dobrog doktora kod nas ali slaba vajda. Jedino dr Dusan Pavlovic iz Bg kao ima neka iskustva ali to ti se svodi na par slucajeva u celoj njegovoj karijeri i verujem da ni on ne moze mnogo da pomogne sto se tice tretmana ,znaci samo moze da dijagnostifikuje dehiscijenciju na gornjem polukruznom kanalu (ili nekom drugom),nako sto se uradi CT i VEMP test. I vecina doktora samo kaze obratite se dr Dusanu kao njih ne zanima to :) . Koje ti simptome imas,koliko dugo?Kakva su ti iskustva sa doktorima?

Back