Ne znam zasto, ja mogu normalno da saljem porukeJa i dalje pokusavam ali ne uspevam da posaljem![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam zasto, ja mogu normalno da saljem porukeJa i dalje pokusavam ali ne uspevam da posaljem![]()
Ajde probajte nesto da mi posaljete da vidim da li makar mogu da odgovorimNe znam zasto, ja mogu normalno da saljem poruke![]()
Pogledaj porukeA reci mi ko je posumnjao na dehiscenciju kod tebe?
Meni samo ta magnetna je pokazala, sluh mi je u redu. Od lekova isto samo bromazepam po potrebi pijem, pila sam svasta ali naravno nista mi nije pomoglo. Meni najvise smeta ta neravnoteza koju osecam 24h, bukvalno stalno imam osecaj pomeranja, i kada sedim i kada lezim...na zujanje sam se navikla. Da li se to desava i tebi? Par puta sam i ja cula oci kako se pomeraju ali nisam verovala da mi se to desava dok nisam procitala da i to postoji.
Vemp i sve te testove sam radila na Vma, a bas kod dr.Dusana planiram uskoro da idem. Dve godine konstantno ovo trpim iako su simptomi poceli pre 5 godina...
Pozz...kakva su sad iskustva sa dehiscijencijom?? I ja imam slicne simptome pa me zanima kako sve tece kod vas?Evo posle tacno 7 godina i 3 meseca od pojave mojih simptoma ovo je prva osoba koja ima (ili sumnja da ima) dehiscijenciju gornjeg polukruznog kanala.
Evo tu sam pa mozes pitati sta hoces
Hej,ja tek sad video tvoju poruku. Kod mene su simptomi isti ,najgore mi je zujanje u uhu i sto cujem pomeranje ociju,glasno lupanje srca itd.(Autofonija).Imam i neke blage kratke vrtoglavice u odredjenim situacijama. Simptome imam od 2014. Razocaran sam sto kod nas prakticno niko ne zeli da se bavi ovim (citaj nema pojma o ovome,dosta ORL doktora jos uvek nije ni culo za ovaj poremecaj). Ja vec 9 god pokusavam da nadjem nekog dobrog doktora kod nas ali slaba vajda. Jedino dr Dusan Pavlovic iz Bg kao ima neka iskustva ali to ti se svodi na par slucajeva u celoj njegovoj karijeri i verujem da ni on ne moze mnogo da pomogne sto se tice tretmana ,znaci samo moze da dijagnostifikuje dehiscijenciju na gornjem polukruznom kanalu (ili nekom drugom),nako sto se uradi CT i VEMP test. I vecina doktora samo kaze obratite se dr Dusanu kao njih ne zanima toPozz...kakva su sad iskustva sa dehiscijencijom?? I ja imam slicne simptome pa me zanima kako sve tece kod vas?