Definitivno "grad magaraca"

kakav ti je to buljson na avataru u ove sitne sate z:D

Ne gledaj u
23885.1417940.jpg
gledaj u

6a00cdf3a9bf0ecb8f00fa967a1cda0003-500pi

z:D

Ne znam šta više da vam kažem i napišem da može da se radi a da me modovi ne optuže da pozivam na nasilje.Jednostavno,sve zakonite aktivnosti ne donose nikakvu korist ni zaštitu radnicima.Mi nismo demokratija tipa Engleske ili Francuske gde posle neispunjenja obaveza od strane vlade i poslodavaca na ulice izlaze nasilni demonstranti i anarhisti,pa da država ima ikakvih razloga da nas se plaši.

MI smo u kapitalizmu koji je bliži robovlasničkom društvu, nego onome u Engleskoj ili Francuskoj.. Na žalost.

Ne znam šta više da vam kažem i napišem da može da se radi a da me modovi ne optuže da pozivam na nasilje.Jednostavno,sve zakonite aktivnosti ne donose nikakvu korist ni zaštitu radnicima.Mi nismo demokratija tipa Engleske ili Francuske gde posle neispunjenja obaveza od strane vlade i poslodavaca na ulice izlaze nasilni demonstranti i anarhisti,pa da država ima ikakvih razloga da nas se plaši.
Tačno tako misoni. Na naše ulice izlaze isključivo magarci koji umesto ularima lupaju šerpama i loncima da bi prizvali viziju bolje i bogatije Srbije.

Dobro Kolega, smanji te magarce....malo...

Pa ne mogu da smanjim. Tolko ih ima. z:lol:

Malo te zezam, ono za sise... Znam da to voliš!z:lol:

Ali ozbiljno... Poenta je da može jedan čovek da bude magarac, dvojica, trojica, ali cela firma?

Pa, onda je problem u sistemu!

Šta bi sad radili radnici iz Ravanice da ne dobijaju plate... Oni mlađi i oni koji imaju "leđa" bi otišli, a to je 50%, šta sa onih resto 50%???

Oni bi ćutali tu gde jesu , nemaju gde...

U pravu si, to je onda krdo magaraca. z:D

Sve dok tako defetistično razmišljaš neće ti biti dobro.

Pa ne mogu da smanjim. Tolko ih ima. z:lol:

U pravu si, to je onda krdo magaraca. z:D

Sve dok tako defetistično razmišljaš neće ti biti dobro.

Meni je finansijski dobro, ja sam na minimum dva republička proseka, al radim ko "crnac na plantaži pamuka".... A to nije rešenje... Nisam ja u pitanju, nego ovi jadnici, ali ti to iz tvije sadašnje situacije ne možeš da razumeš....z:poz:

Meni je finansijski dobro, ja sam na minimum dva republička proseka, al radim ko "crnac na plantaži pamuka".... A to nije rešenje... Nisam ja u pitanju, nego ovi jadnici, ali ti to iz tvije sadašnje situacije ne možeš da razumeš....z:poz:

Ma vidim, ne stižeš čak ni na forumu da pišeš, a pogotovo u kafani. Zato si i pozvao Iwu da te menja tamo. z:D

Ti kako pričaš ispade da ja nikad u životu ništa nisam radio što je daleko od istine. Pa od čega bi živeo onda ? Od ovih dupića ?
0622ei3.jpg

Laci zažmuri na jedno oko ! z:D

Ma vidim, ne stižeš čak ni na forumu da pišeš, a pogotovo u kafani. Zato si i pozvao Iwu da te menja tamo. z:D

Ti kako pričaš ispade da ja nikad u životu ništa nisam radio što je daleko od istine. Pa od čega bi živeo onda ? Od ovih dupića ?
0622ei3.jpg

Laci zažmuri na jedno oko ! z:D

Ivčo, meni je minimum 50% radnog vremena vezano za komp, plus džbe internet.... Tako da ako se ne prijavim ujutro u šest na krstaricu, slobodno mi daj minus...z:lol:

Back