Definitivna propast(vrisak 5deo)

c014.gif

Da se vrati?Da me kresne?
Cak,ali CAK i da se to dogodi,slobodno bi mogla istim stopama da ode!Jednom me je izigrala,izigrala moje poverenje,sad moze da pali!!!!!!!!!!!
Jbg,moja je greska sto sve to shvatam isuvise licno,sto sam osecajni idiot(slobodno potvrdi,znam da je tako)!
Ali,bice bolje!
Pozz...

ludak1985:
Hvala.Ono za NEZNAM ti je bas na mestu...Ko je koga vise potrosio,to o na zna najbolje!
Vec sam poceo da se navikavam,i shvatam, NE POSTOJE DOBRE DEVOJKE!
Ne postoje dobre djevojke?!
E,stani sad malo tu, prikochi.
Postoje odredjene situacije:
a)Djevojka je dobra i iskrena, muskarac kreten koji zeli sex-osudjeno na propast
b)Momak iskren, djevojka kretenka koja ko zna sta zeli (sex, pare, provod, ubijanje dosade, bla, bla...)-propast
c)djevojka i momak dobri, samo se nisu nasli-propast.
d)obadvoje imaju neku potrebu, tj. korist od one druge osobe.-nemoralno, ali moze da uspije.
e)obadvoje iskreni i nasli su se-e jedino tad je procenat uspjeha zaista velik.
Znaci bitno je kapiranje, a ne da li je neko dobar ili los. Mozda ti i ta djevojka nemate iste zelje i shvatanja.
Polako. Naici ce neka.
Nemoj u startu da otpisujes sve zbog jednog razocaranja.
Generalizacija je pogubna.

LUDICA:
Ne postoje dobre djevojke?!
E,stani sad malo tu, prikochi.
Postoje odredjene situacije:
a)Djevojka je dobra i iskrena, muskarac kreten koji zeli sex-osudjeno na propast
b)Momak iskren, djevojka kretenka koja ko zna sta zeli (sex, pare, provod, ubijanje dosade, bla, bla...)-propast
c)djevojka i momak dobri, samo se nisu nasli-propast.
d)obadvoje imaju neku potrebu, tj. korist od one druge osobe.-nemoralno, ali moze da uspije.
e)obadvoje iskreni i nasli su se-e jedino tad je procenat uspjeha zaista velik.
Znaci bitno je kapiranje, a ne da li je neko dobar ili los. Mozda ti i ta djevojka nemate iste zelje i shvatanja.
Polako. Naici ce neka.
Nemoj u startu da otpisujes sve zbog jednog razocaranja.
Generalizacija je pogubna.
Jesi u pravu...ali molim te,kako KAZI MI KAKO verovati ponovo?KAKO?
Zamisli,poslednji dogadjaj,od pre par minuta:Salje mi porku,na foru da li sam njen "tajni obozavatelj"?Neko je ocigledno davi sa skrivenog broja,a odmah ja kriv?Juce sam joj poslao sms,eto,da joj cestitam "dan ljubavi"...ladno me iskulirala,kao da nista nisam ni slao...a sad,ja kriv....
Pa,jbt,zar sam kriv sto uopste zivim?
Katastrofa...jednostavno katastrofa...
Nemoguce je verovati(moguce,ali uzasno tesko)kada se neko tako grubo poigra sa tvojim osecanjima....

ludak1985:
Jesi u pravu...ali molim te,kako KAZI MI KAKO verovati ponovo?KAKO?
Zamisli,poslednji dogadjaj,od pre par minuta:Salje mi porku,na foru da li sam njen "tajni obozavatelj"?Neko je ocigledno davi sa skrivenog broja,a odmah ja kriv?Juce sam joj poslao sms,eto,da joj cestitam "dan ljubavi"...ladno me iskulirala,kao da nista nisam ni slao...a sad,ja kriv....
Pa,jbt,zar sam kriv sto uopste zivim?
Katastrofa...jednostavno katastrofa...
Nemoguce je verovati(moguce,ali uzasno tesko)kada se neko tako grubo poigra sa tvojim osecanjima....
Vidi, al sam djubre, nisam odgovorila...
Imala sam ja raznih iskustava (bas sam se potrudila) i onda skontas da zivot nije fer.
I onda kad vidis da te neko "kajla" , ti se okrenes i odes.
Da li postoji drugo rjesenje?
Apsolutno ne.
Ali postoji druga osoba.

Gryphon:
Ma hteo da muva neku super devjcicu, nafuranu sa intelektom i koja je tacno znala sta hoce pa njemu sad krivo sto je bio KYTA u vezi.
hteo da muva=netacno(smuvao sam je,a i vise od toga)
nafurana=netacno(ne bih zbog cega)
znala sta hoce=netcno(ni danas to ne zna)

Mozda jesam dobar,glup i zaljubljive prirode,ali se drzim pravila OKO ZA OKO,ZUB ZA ZUB!
I nikada ali NIKADA ne ostajem duzan!Vracam sve(ako ne na isti nacin,onda na nacin koji drugu osobu znam da BOLI)!
Zasluzila je....
Pozz,man....

Back