Zamena teza...
Bio jednom milosrdni andjeo i gadjao tomahavkom od 100.000 dolara Milicu Rakic na nosi.
Mislim da se treba pozabaviti samom definicijom rata. Npr na forumu stalno pisu o trecem svetskom a po meni to je vekovni rat sa pauzama dok se naoruzamo. U bibliji pise da je razlog treceg svetskog rata tako poznat, a znamo svi da su Srbi bili meta prva dva svetska. Po tome treci svetski je poceo bombardovanjem Srbije 1999e.
Takodje voleo bih da kreatori tema otvore temu o geopolitickim prognozama za vremena koja nam predstoje. Npr da li u proslosti mozemo videti kakva ce biti buducnost? Na cijoj ce Kinezi biti strani kada pocnemo da oslobadjamo Kosovo npr setite se bombardovanja kineske ambasade. Nebitno, za bombardovanje kineske ambasade okrivljen je vilijem benet, na desetogodisnjicu bombardovanja ambasade izlete momci iz belog kombija i cekicima rasplaniraju benetovo telo po zemlji.
Bilo je mnogo borbe i diskusije na politici.
Kada sam pisao da ce biti ameri isterani iz sirije kao psi... eto to se desilo... zatim avganistan i to se desilo... nailazio sam i na neodobravanje i podsmevanje kada sam pisao da cekam prvu odkb akciju sa mirovnjacima. I to se desilo u Kazahstanu uleteli i za koliko 48 sati odkb pocistio pobunjenike i zaverenike i napustio drzavu. Isti scenario u ukrajini, pocistice nato vlast i teraj dalje. Sta ce biti sa Srbijom? Kosovo hoce sto pre "da ga prime" u nato.
Dakle, u duhu pada imperije, a uzdizanja Rusije i na dalekom istoku Kine, Kina ustaje jaka kao crna zemlja, otvoriti temu o geopolitickim prognozama. Svet kakav smo poznavali nestaje u ovoj deceniji, eej.
Cemu da se nadaju nasi korisnici koji se loguju iz hrvatske, sa Kosova, mislim i da imamo albanaca, imamo muslimana iz Bosne. Nemam nista protiv nikog, ali nemojte se nadati dobrom jer dobrog nece biti.
U prvom naletu oslobodjene srpske armije pripojicemo Kosovo i albaniju, za 24h ocene su ruskih bezbednjaka. Vi jos niste svesni da nece biti islamskog fundamentalizma oko Srbije. Sa hrvatima ce ici teze, to su nasa braca, mislim da ce biti nekog namestenog referenduma, nenasilnog pripajanja. Ocekivanja su da u narednim decenijama hrvati postanu Srbi, nadsrbi, veci Srbi od Srba. Cg se vraca Srbiji. Znaci nesrbi nemaju razlog da se raduju, i to utuvite u glave, budite mudri, sagledajte buducnost realno jer dok nekom ne smrkne drugom ne svane. ❤