Definicija cigarete

Probala sam jednom, kao sto vecina mladih proba... nije mi se dopalo... kasljala sam.
Mada ko nije pusac, kad zapali cigaretu, oseti neku blagu sedaciju, zato valjda nervozni ljudi puno puse...
Ja sam nervcik, ali cigareta i ja nismo ,,kliknule,,.
Nekad, ali reeetko, mozda jednom godisnje, zapalim jednu i to je to.
Ja sam za nesto teze od cigareta. A i to je zavisnost. Kad bih mogla samo da prestanem??? :dash:
(Nije alkohol - da se zna - toliko duboko nisam zaronila).

Probala sam jednom, kao sto vecina mladih proba... nije mi se dopalo... kasljala sam.
Mada ko nije pusac, kad zapali cigaretu, oseti neku blagu sedaciju, zato valjda nervozni ljudi puno puse...
Ja sam nervcik, ali cigareta i ja nismo ,,kliknule,,.
Nekad, ali reeetko, mozda jednom godisnje, zapalim jednu i to je to.
Ja sam za nesto teze od cigareta. A i to je zavisnost. Kad bih mogla samo da prestanem??? :dash:
(Nije alkohol - da se zna - toliko duboko nisam zaronila).

cocaloca>cokolada?:per:

Pa, tada je mozda bio budala, ali to ne znachi da je i sada

... a mozda je jednostavno tada mislio da ga nikada nece biti briga za sopstveni zivot pa je priupitao sebe: "Zashto da ne?" ... mozda ovo mozda ono... razni su razlozi moguci... mada, realno, nijedan nije neshto pamten (al' tu sada treba definisati pametno, mozda nisam u pravu, mozda to sve iz neke druge perspektive nije ni pametno ni glupo nego jednostavno nije bitno)... i realno, kada pogledash ko pushi, vidish da je to vecinom onaj gluplji i neobrazovaniji deo populacije... tako da si sa te strane u pravu... mada, o5 ovo prvo shto sam rekao stoji... to shto je neko u nekom trenutku bio budala, ne mora da znachi da je to i sada... sada je, mozda, samo slab...

Koji sam filozof j b t... :mrgreen:

Pa ko batali svakako deluje pametno;)

Batalio ima dosta vec ... :D

Al' nisam (tj. mislio sam da nisam mada izgleda i to ce da se promeni :mrgreen: ) od onih ex-pushachkih sisica shto ako im dodje neko u goste ili zapali negde pored njih budu u fazonu jaoooooo kuuuuuukuuuuuuu gasi to ubi meeee... a przili dve pakle na dan godinama... :roll: ... evo bash mi doshli neki drugari da im pomognem neshto php i javu... i kao, je l' mozemo mi da zapalimo brate? ... normalno... je l' si siguran? :lol: ... jok ti si siguran... al' nisam kapirao da sada osecam taj dim kao smrad a ne onako prijatno kao nekad', pih sve mi smrdi po sobi... al' svejedno, je*e mi se u stvari.. nece mi pushiti ovde svaki dan, jednom u sto godina mogu da podnesem... :)

no_smoking.jpg

news_1008.jpg

duvan umotan u fini papir, koji prilikom sagorevanja ispušta u vzduh 4000, raznih vrsta otrova!

Batalio ima dosta vec ... :D

Al' nisam (tj. mislio sam da nisam mada izgleda i to ce da se promeni :mrgreen: ) od onih ex-pushachkih sisica shto ako im dodje neko u goste ili zapali negde pored njih budu u fazonu jaoooooo kuuuuuukuuuuuuu gasi to ubi meeee... a przili dve pakle na dan godinama... :roll: ... evo bash mi doshli neki drugari da im pomognem neshto php i javu... i kao, je l' mozemo mi da zapalimo brate? ... normalno... je l' si siguran? :lol: ... jok ti si siguran... al' nisam kapirao da sada osecam taj dim kao smrad a ne onako prijatno kao nekad', pih sve mi smrdi po sobi... al' svejedno, je*e mi se u stvari.. nece mi pushiti ovde svaki dan, jednom u sto godina mogu da podnesem... :)

Ma sve to ok nego kad te napadne pusac sto si mu to zadovoljstvo i uzitak uskratio..odma te okarakterise ko zlotvora i ne provaljuje da krizira..a najace su mi one sirovine sto u busu drze nezapaljenu cigaru nervozno cekajuci stanicu:hahaha:

Ma sve to ok nego kad te napadne pusac sto si mu to zadovoljstvo i uzitak uskratio..odma te okarakterise ko zlotvora i ne provaljuje da krizira..a najace su mi one sirovine sto u busu drze nezapaljenu cigaru nervozno cekajuci stanicu:hahaha:

Hehehehe takav sam ja bio. :mrgreen: ...mislim, to za nezapaljenu pljugu u busu... ponekad sam je i palio unutra pre stanice... :lol:

... a ovo prvo je bezveze, j b g ipak ako sam u tvojoj kuci ili tvojim kolima tvoje pravo je da hocesh da ti se tu ne pushi. :)

Back