gost 197611
Aktivan član
- Poruka
- 1.180
Cigareta je duvan umotan u papir, vatra sa jedne strane, a budala sa druge.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
[Gunsmith];15539442:Pa eto, definisao si cigaretu. Nema tu sta vise da se doda.![]()
[Ne_Vazim_Se];15539492:Uvredio si trecinu Srbije i petinu sveta ovom definicijom.
Probala sam jednom, kao sto vecina mladih proba... nije mi se dopalo... kasljala sam.
Mada ko nije pusac, kad zapali cigaretu, oseti neku blagu sedaciju, zato valjda nervozni ljudi puno puse...
Ja sam nervcik, ali cigareta i ja nismo ,,kliknule,,.
Nekad, ali reeetko, mozda jednom godisnje, zapalim jednu i to je to.
Ja sam za nesto teze od cigareta. A i to je zavisnost. Kad bih mogla samo da prestanem???
(Nije alkohol - da se zna - toliko duboko nisam zaronila).
[Gunsmith];15539521:Pusaci su budale prema samima sebi. Jel tako bolje reci?
Osoba koja svesno i dobrovoljno ubacuje otrove u svoje telo je...
[Ne_Vazim_Se];15540041:...zavisna.
To ste zaboravili.
Moguce da neko u nekom momentu shvati da su pljuge shtetne i zeli da prestane (znachi on vishe nije budala prema sebi) ali ne moze tako lako zbog nikotina.
[Gunsmith];15539521:Pusaci su budale prema samima sebi. Jel tako bolje reci?
Osoba koja svesno i dobrovoljno ubacuje otrove u svoje telo je...
боље цигарета него кока кола
Pa ko batali svakako deluje pametno![]()
Batalio ima dosta vec ...
Al' nisam (tj. mislio sam da nisam mada izgleda i to ce da se promeni) od onih ex-pushachkih sisica shto ako im dodje neko u goste ili zapali negde pored njih budu u fazonu jaoooooo kuuuuuukuuuuuuu gasi to ubi meeee... a przili dve pakle na dan godinama...
... evo bash mi doshli neki drugari da im pomognem neshto php i javu... i kao, je l' mozemo mi da zapalimo brate? ... normalno... je l' si siguran?
... jok ti si siguran... al' nisam kapirao da sada osecam taj dim kao smrad a ne onako prijatno kao nekad', pih sve mi smrdi po sobi... al' svejedno, je*e mi se u stvari.. nece mi pushiti ovde svaki dan, jednom u sto godina mogu da podnesem...
![]()
Ma sve to ok nego kad te napadne pusac sto si mu to zadovoljstvo i uzitak uskratio..odma te okarakterise ko zlotvora i ne provaljuje da krizira..a najace su mi one sirovine sto u busu drze nezapaljenu cigaru nervozno cekajuci stanicu![]()
Definicija cigarete