DEFEKTOLOSKI FAKULTET U BG,STA ZNATE O TOME?????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nemoj da se plasis prijemnog,nije toliko tezak... Mislim ima da se uci,ali daleko od toga da moras 10 sati dnevno da provedes nad knjigom! Par saveta.... Pocni malo ranije da ucis. nemoj bas da cekas maj,jun (kao ja) :D Prvo uci ono sto ti je najzanimljivije i sto lako mozes da zapamtis. (kao ja psihologiju,stvarno sam je brzo naucila... ) Sto se tice sociologije stvarno nije teska. Mozda se meni samo cini,jer i ja sam gimnazuju zavrsila,a profesorka soca je htela da me obori na popravni pa sam malo vise ucila...Ali stvarno nije tesko. Pocni polako da citas... Pa da podvlacis... Ali bez nekog velikog pritiska. Uzivaj,matura jos malo si u gimnaziji... Nemoj da ti taj period ostane u secanju samo kao trema zbog prijemnog. A sto se tice biosa... Ja je skoro nisam ni ucila, Od 29 lekcija naucila sam samo par prvih. Bila mi je bas dosadna a i nisam imala vremena. Dakle,samo na vreme pocni,lepo rasporedi vreme i za ucenje i za druzenje i za pripreme za fax... Nadam se da ce ti nesto od ovoga pomoci... Inace,jesi li iz bg-a? pozz :bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back