Dedin sat

Ja mislim da sad trenutno neće niko da ti plati ovde pravu cenu bolje proveri na net dali postoje ti satovi trenutno i koja im je vrednost, pa kad ti dodje da prodaš staviš ga negde na aukciju preko neta i čekaj ili čuvaj kao uspomenu.

Made in USSR moj dragi George slaba vajda...nikad nece vredeti nista znacajnijih para.
To su satovi koji su deljeni kao "zahvalnice" , "godine vernosti firmi" ... doba socijalizma i samoupravljanja a to mi malo stariji pamtimo...

Neka ti bude uspomena na dedu nemoj ga dati bud zasto verujem da za Tebe ima daleko sentimentalniju vrednost od trzisne.

Pozdrav

Imam dedin sat star preko 70 godina i nesto guglam po netu kako tako malo da vredi,mislim ne bih prodavao ali sam ocekivao bar 300+€
Deda deda...I ja kao mali sam mislio da ako je stvar stara 70,100,500 godina da odmah ima veliku vrednost ali ispalo je malo morgen.

Puni su oglasi raznih džepnih satova tako da je tržišna utakmica velika i cene su male.Ovaj npr nije ni 30e a kamoli 300

https://www.kupujemprodajem.com/nak...s&utm_campaign=social_share&utm_content=oglas

Back