Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.901
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
XaxaIma da prođeš kao Rodni i Del kad daju majkin sat na licitaciju.![]()
Paa jee i radi covece a preziveo je kevin sleper pljuga
Mozda ce vredeti mojim unucima
Potrazi ga,ako je saphauzen moze da vredi lepih para,oni su imali i neke limitirane serije...(nisam siguran kako se pise i cita naziv,a mrzi me da guglam).Čoveče sad se setih imao sam i ja. Baš sličan takav, pozadi je imao ugraviran neki voz. Onako baš neobičan rad. Imao je na sebi da je Švajcarske proizvodnje. Gde li to može biti.....![]()
Da,to je razlog,ima ih dosta ispravnih i u dobrom stanju...Ima ih dosta u ponudi, otud mala crna.
Raznih, a sličnih.
Ostavi ga kao porodicnu relikviju,nadji dobrog casovnicara da ga ocisti i cuvaj ga.Paa jee i radi covece a preziveo je kevin sleper pljuga
Paa jee i radi covece a preziveo je kevin sleper pljuga
Potrazi ga,ako je saphauzen moze da vredi lepih para,oni su imali i neke limitirane serije...(nisam siguran kako se pise i cita naziv,a mrzi me da guglam).
Da,to je razlog,ima ih dosta ispravnih i u dobrom stanju...
Ostavi ga kao porodicnu relikviju,nadji dobrog casovnicara da ga ocisti i cuvaj ga.
Takve stvari su neprocnjive za porodicu,ako bas zelis da ga procenis idi kod nekih starijih casovnicara,reci ce ti sigurnu vrednost.Ne izgleda to losa masina,cim ona radi posle toliko godina.Ko zna koliko je on bio kod tvog dede,takoda moze biti stariji od 70 godina.
Ja imam stari zelaznicki dzepni sat,Svajcarske proizvodnje,ali mi ne radi,ali ga cuvam i to u staklenoj vitrini da moze da se vidi kad neko dodje i mogu ti reci da je malo ljidi ravnodusno kad ga vidi.hteo sam da ga popravim,ali su mi na dosta mesta casovnicari rekli da bi to bilo veoma skupo.Jedino,ako bi imao jeos jedan pa da se prepakuje to sto valja i da se uradi,da proradi.meni on i sada ima veliku vrednost,a to od tvoga dede sigurno nije bas jeftino,jer se takvi mehanicki satovi vise ne prave.samo ga navijaj redovno,neka radi,jer to ga i odrzava ispravnim.Ma ne bih prodavao cisto sma pomislio toliko staro da ima vrednost