Deda vratio unuku iz Osijeka u Beograd

Čemu ta provokacija ako ne znam?Jel znaš ti možda Bih pravopisa?Ili Mađarskog?Ja ne zazirem ko si ti i kako pišeš i ne provociram te.Ali zato tebi smeta istina.To je veliki problem.Jbg takva je ako si malo putovao.Zbog takvih kao ti je i izbio rat.Svaki ***** im je smetao.Ko i kako piše kojem se bogu moli jel iz Karlovca ili Šida!
Jel ide u đžamiju ili crkvu.I nije poenta pravopis i rukopis već da kao Srbin nisi nigde dobrodošao.To je tragično.Ustvari jesi na bauštelu u Frankfurtu tamo te niko ništa ne pita .Ustvari sad i pita jer ne uzimaju više radnike bez eu pasoša.Neće da se zajebavaju i vize sređuju.***** pravopis drug kada ne smeš reći da si Srbin u Hrvatskoj i Sloveniji npr.Mislim možeš turistički ali ako tamo živiš moraš se sprčit i ćutat i reći da si Jozo Rozental iz Sesveta da opstaneš.
Bome si ti tu nadrobio dosta gluposti. To što vi umišljate je jedna stvar, a činjenice su drugo.

Srbi i Hrvati su potpuno isti narod.

(što bi rekao Krleža, Srbi i Hrvati su komad kravlje balege koje je zaprežni točak istorije slučajno presekao na pola).
Jesu to su 2 brata koja su jedan drugom okrenula leđa. I ja bih voleo da sednem na Ilici u Zagrebu i mirno kafu pijem ali nema tu srece drug moj.Čim osete da nisi njihov ćao doviđenja.Nazalost.

Bome si ti tu nadrobio dosta gluposti. To što vi umišljate je jedna stvar, a činjenice su drugo.
Ako si iz Hr onda je veliki problem što nisi svestan da je to zaista tako u Hrvatskoj i Sloveniji.Možda ti ne osetiš to jer u Hr ziviš ali poznam tisuću osoba koje isto pričaju.Ne daj boze u Sarajevu ili zapadnom Mostaru prosipat ekavicu.Nema te nigde.

Biju te očima i jedva čekaju da se izgubiš.osjeti se to čoek.....pustimo boravak u hr dodji ti u srb dobrodosao tisuću puta.Đžaba ti se borit da ima ravnopravnosti u Hr ili Slo.Nikad je nije bilo niti će biti.Hebi ga tako je.
Lupetaš gluposti. Poštuj zemlju u koju si došao, njen narod, njene ljude, njene zakone i sve će biti u redu. Nemoj provocirati i nametati neka svoja pravila.

Što ću ja u Srbiji? Što imam tamo tražiti?

Ko provocira?To što ne prihvataš istinu je tvoj problem.kako šta ćeš?Izađi malo iz Virovitice značit će ti.
Ajde brate ti isti onaj nik Obilić inspektor iz starog grada pa trkeljiše.
Zaobiđi lagano i zivi u svom svetu ko tebi sta nameće.
Zivi da ste sredina za poželeti šta ću ti ja.Ja sam mišljenja da ste za zaobić u širokom luku.

Ko provocira?To što ne prihvataš istinu je tvoj problem.kako šta ćeš?Izađi malo iz Virovitice značit će ti.
Ajde brate ti isti onaj nik Obilić inspektor iz starog grada pa trkeljiše.
Zaobiđi lagano i zivi u svom svetu ko tebi sta nameće.
Zivi da ste sredina za poželeti šta ću ti ja.Ja sam mišljenja da ste za zaobić u širokom luku.
Čuj stari. Ne možeš ti mene iz Hrvatske ubjeđivati kako je u Hrvatskoj. Valjda ja to znam bolje od tebe. A ako si došao u Hrvatsku i onda sugovornike Hrvate počeo ubjeđivati da ti znaš bolje od njih, onda nije ni čudo da su te odjebali. Jer si očito došao s namjerom da provociraš.
Živ bio i ti i učini uslugu i sebi i nama i ne dolazi više u Hrvatsku!

Back