može
Veoma poznat
- Poruka
- 11.623
pa vi vidite
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Umacem plazmu po kucama, za 35ogodisnjakinje.....a 35-to je godište
A ako nema plazme onda samo umačeš?Umacem plazmu po kucama, za 35ogodisnjakinje.....
Znas da nekad pomislim da sam rodjen u Britaniji , nikad ja ne bih umocio bez plazme....A ako nema plazme onda samo umačeš?![]()
Ishrana bogata Omega-3 smanjuje šanse za moždani udar.Stiven Švarc (85) optužen je da je u nedelju u porodičnoj kući smrtno izbo svoju suprugu Šaron Švarc (81), saopštilo je američko tužilaštvo okruga Kolumbija.
Stiven Švarc „nije želeo da jede palačinke koje je napravila i zabio joj je nož u leđa“, navodi se u saopštenju američkog tužioca u kojem je najavljeno hapšenje.
Policija je odgovorila na prijavu u 15:40 i pronašla Šeron Švarc sa povredama i Stivena Švarca sa samopovredama, navodi se u odeljenju Metropoliten policije u Vašingtonu i sudskim dokumentima.
Oboje su prebačeni u bolnicu, gde je Šaron Švarc umrla.
Prema policijskoj izjavi podnesenoj u okružnom krivičnom slučaju, Stiven Švarc je rekao da ima averziju prema hrani, da je njegova žena pokušavala da ga natera da jede i da je došlo do svađe.
U kasnijem intervjuu, rekao je istražiteljima da su on i njegova supruga bili u braku 40 godina, da je voli i da se molio da je ubistvo samo noćna mora. Rekao je da se u to vreme oporavljao od moždanog udara, navodi se u dokumentu.
https://www.justice.gov/usao-dc/pr/85-year-old-dc-man-charged-killing-his-81-year-old-wife
Pogledajte prilog 1464519
Opet priča na koju trenutno nemam komentar već samo čuđenje i tugu.
Kako sprečiti tako nešto?
Ko nije osetio, ne veruje.dementne osobe postaju ozbiljni agresivci s vremenom, i naravno nisu krivi ako prouzrokuju bilo čiju smrt u vreme neuračunljivosti.
zato takve ljude treba hospitalizovati i brinuti o njima uz stručnu negu i sa stručnim osobljem.
ovo pišem iz ličnog iskustva, moj tata je bolovao zadnjih meseci i bio veoma agresivan nije mu bilo važno na koga će dići ruku...
tako da
mudroseri stop
Dobro da se setio...Ceo zivot mu je pravila lose palacinke i najzad mu se smucilo.
Saglasna sam.Izbaci crne misli iz glave i stvari će početi da se stavljaju na svoje mesto.
Jel tebi pos’o na forumu da otvaras nebulozne teme ili si dobio Kurir virus ?Stiven Švarc (85) optužen je da je u nedelju u porodičnoj kući smrtno izbo svoju suprugu Šaron Švarc (81), saopštilo je američko tužilaštvo okruga Kolumbija.
Stiven Švarc „nije želeo da jede palačinke koje je napravila i zabio joj je nož u leđa“, navodi se u saopštenju američkog tužioca u kojem je najavljeno hapšenje.
Policija je odgovorila na prijavu u 15:40 i pronašla Šeron Švarc sa povredama i Stivena Švarca sa samopovredama, navodi se u odeljenju Metropoliten policije u Vašingtonu i sudskim dokumentima.
Oboje su prebačeni u bolnicu, gde je Šaron Švarc umrla.
Prema policijskoj izjavi podnesenoj u okružnom krivičnom slučaju, Stiven Švarc je rekao da ima averziju prema hrani, da je njegova žena pokušavala da ga natera da jede i da je došlo do svađe.
U kasnijem intervjuu, rekao je istražiteljima da su on i njegova supruga bili u braku 40 godina, da je voli i da se molio da je ubistvo samo noćna mora. Rekao je da se u to vreme oporavljao od moždanog udara, navodi se u dokumentu.
https://www.justice.gov/usao-dc/pr/85-year-old-dc-man-charged-killing-his-81-year-old-wife
Pogledajte prilog 1464519
Opet priča na koju trenutno nemam komentar već samo čuđenje i tugu.
Kako sprečiti tako nešto?
ko te iznervirao u kući?Jel tebi pos’o na forumu da otvaras nebulozne teme ili si dobio Kurir virus ?Koga realno boli K sto je neki prolupali deda ubio babu u Americi; jos link sa zvanicnog vladinog sajta .gov
Komentar WTF
Pa ozbiljno te pitamko te iznervirao u kući?
Hteo sam nešto iz Zanzibara, nego nema ništa zgodnoPa ozbiljno te pitamja sam samo na Kuriru to primetio; ako nema tragedije u Srbiji i “regionu” za naslovnu; oni traze u Burkini Faso
pa me podsetilo kad sam video da je deda Amer roknuo babu u svom bunilu … sta drugo nego, wtf
![]()
у коме свијету ти живиш и одакле толико особље да се брине о свим тим људима?dementne ljude treba hospitalizovati sa prvim znacima bolesti.