Deda na smrt izbo babu zbog palačinki

Stiven Švarc (85) optužen je da je u nedelju u porodičnoj kući smrtno izbo svoju suprugu Šaron Švarc (81), saopštilo je američko tužilaštvo okruga Kolumbija.

Stiven Švarc „nije želeo da jede palačinke koje je napravila i zabio joj je nož u leđa“, navodi se u saopštenju američkog tužioca u kojem je najavljeno hapšenje.

Policija je odgovorila na prijavu u 15:40 i pronašla Šeron Švarc sa povredama i Stivena Švarca sa samopovredama, navodi se u odeljenju Metropoliten policije u Vašingtonu i sudskim dokumentima.

Oboje su prebačeni u bolnicu, gde je Šaron Švarc umrla.

Prema policijskoj izjavi podnesenoj u okružnom krivičnom slučaju, Stiven Švarc je rekao da ima averziju prema hrani, da je njegova žena pokušavala da ga natera da jede i da je došlo do svađe.

U kasnijem intervjuu, rekao je istražiteljima da su on i njegova supruga bili u braku 40 godina, da je voli i da se molio da je ubistvo samo noćna mora. Rekao je da se u to vreme oporavljao od moždanog udara, navodi se u dokumentu.

https://www.justice.gov/usao-dc/pr/85-year-old-dc-man-charged-killing-his-81-year-old-wife
Pogledajte prilog 1464519

Opet priča na koju trenutno nemam komentar već samo čuđenje i tugu.

Kako sprečiti tako nešto?
Ishrana bogata Omega-3 smanjuje šanse za moždani udar.
dementne osobe postaju ozbiljni agresivci s vremenom, i naravno nisu krivi ako prouzrokuju bilo čiju smrt u vreme neuračunljivosti.
zato takve ljude treba hospitalizovati i brinuti o njima uz stručnu negu i sa stručnim osobljem.

ovo pišem iz ličnog iskustva, moj tata je bolovao zadnjih meseci i bio veoma agresivan nije mu bilo važno na koga će dići ruku...

tako da

mudroseri stop
Ko nije osetio, ne veruje.

Ceo zivot mu je pravila lose palacinke i najzad mu se smucilo.
Dobro da se setio...

Čudan je život, ni samom ni nesamom nije dobar nekima.

Palačinke su najmanje krive.
Sigurno su bile iste kao i prethodnih nekoliko godina ili barem meseci...

Nije mu dala jer ne može ni on da mu ga da.
Sad ako nije patka od priče ješće splačine u zatvoru dok je živ...

Izbaci crne misli iz glave i stvari će početi da se stavljaju na svoje mesto.
Saglasna sam.
@DaRkGuitaRist88 zaista trebaš početi odmah sada na silu misliti o sebi pozitivno, dok ne postane prirodno. Imaš vrlina, sjeti ih se!
Imaš u sebi i dobro i loše, samo si ti fokusiran samo na loše u sebi.
A onda nemaš snagu i onda samo u sebi vidiš loše
Izađi iz tog filma.

Stiven Švarc (85) optužen je da je u nedelju u porodičnoj kući smrtno izbo svoju suprugu Šaron Švarc (81), saopštilo je američko tužilaštvo okruga Kolumbija.

Stiven Švarc „nije želeo da jede palačinke koje je napravila i zabio joj je nož u leđa“, navodi se u saopštenju američkog tužioca u kojem je najavljeno hapšenje.

Policija je odgovorila na prijavu u 15:40 i pronašla Šeron Švarc sa povredama i Stivena Švarca sa samopovredama, navodi se u odeljenju Metropoliten policije u Vašingtonu i sudskim dokumentima.

Oboje su prebačeni u bolnicu, gde je Šaron Švarc umrla.

Prema policijskoj izjavi podnesenoj u okružnom krivičnom slučaju, Stiven Švarc je rekao da ima averziju prema hrani, da je njegova žena pokušavala da ga natera da jede i da je došlo do svađe.

U kasnijem intervjuu, rekao je istražiteljima da su on i njegova supruga bili u braku 40 godina, da je voli i da se molio da je ubistvo samo noćna mora. Rekao je da se u to vreme oporavljao od moždanog udara, navodi se u dokumentu.

https://www.justice.gov/usao-dc/pr/85-year-old-dc-man-charged-killing-his-81-year-old-wife
Pogledajte prilog 1464519

Opet priča na koju trenutno nemam komentar već samo čuđenje i tugu.

Kako sprečiti tako nešto?
Jel tebi pos’o na forumu da otvaras nebulozne teme ili si dobio Kurir virus ? 😆 Koga realno boli K sto je neki prolupali deda ubio babu u Americi; jos link sa zvanicnog vladinog sajta .gov
Komentar WTF

Pa ozbiljno te pitam :) ja sam samo na Kuriru to primetio; ako nema tragedije u Srbiji i “regionu” za naslovnu; oni traze u Burkini Faso :lol: pa me podsetilo kad sam video da je deda Amer roknuo babu u svom bunilu … sta drugo nego, wtf 😆
Hteo sam nešto iz Zanzibara, nego nema ništa zgodno :)

Ja sam čovek pozitivac, neću da iznosim našu muku i sramotu nego neka narod vidi da ima i gore negde na drugom mestu

Back