deda mraz

Да га олакшамо за милионче ... после ће да платимо истребљивача и себи заштиту од ДБ-а ...

Све сам смислио само нам треба неколико костима деда мраза ... :kafa:
Zovi @Sebastian4 on uvek trguje najneobičnijim predmetima, cenim da ispod tezge za nas ima traženu količinu po veoma povoljnoj (nabavnoj) ceni hhaha

Meni bi kao nekome ko polaze pravo na izvesne delove anatomije izabrane zenske osobe bilo utesno i to da ti Mrazovi omladinci bivaju aktuelni jedino u periodu NG praznika, ako bi se zainteresovanost za njihov show protezala tokom citave godine bio bi to razlog da najostrije protestujem kod te zenske persone, nadajuci se da necu biti pedaliran. Eto kakva vremena dodjose, da covek koji racuna na neku zenu mora i Deda Mrazova shevaca da se plasi, sva sreca da nam je standard tuga inace bi i od nekih bazendzija morali da zaziremo. :deda:

evo jos jedne gloope teme, ali kriv je nero..on me je asocirao na deda mraza :kez:

da li u legendi o deda mrazu u pozadini stoji musko sovinisticko uredjenje drustva?
zasto je deda glavni a ne baba?
i kako to da u italiji gde je razvijen matrijarhalni sistem opet deda mraz vodi glavnu rec..?

i gde je tu bozic bata :aaa:
zasto nije bozic seka?

i da se ne bi pitali otkud tema na ljisu o dedi..
da li je deda mraz kao mladji vodio ljubav ?..ja ne cuh za tin mrazove ..
ili mu baba mraz nije dala..kaze da se tela na hladnocu skpljaju i zato deda nije bio na visini zadatka.

U pravu si, u pozadini stoji muško šovinističko uređenje društva. Kad pogledaš, i Bog je muško, nije žensko.

Kad već menjamo, tražimo maksimalo, neću babu Mraz, oću Devojku Mraz. :mrgreen:

Siguran sam da bi dobio više poklona u životu da je umesto Deda Mraza bila Devojka Mraz. :babamrazica:

A ko zna, možda bi bilo i seksa. :lol: :rotf:

Joj, taj rad sam ja spominjao na Nejebici. :ok: :rumenko:

Таква нам треба за Весића, али маскирана у мразицу ...:mrgreen:

1599218070503.png

Сисе и гузеви да буду коцкасти ко ове коцке ...

Back