Deda Mraz udao cerku

Е нека му је са срећом...бар нешто лепо и корисно да уради. Али ако му је Тадић био на свадби, гарант се брак неће одржати...где је сатана присутан ту среће нема.
Него, видим овај четверац доле па не могу да одолим а да им се не обратим. Посебно ме SHOJO MAXO мотивише, али никада не можемо бити на истим таласним дужинама, јер када с е плаво и жуто помеша, добије се зелено, а то је исламистичка боја.
Иначе, да искористим прилику да се јавно извинем на погрдној псовки коју сам упутио некоме на е, заборавио сам о коме се ради, пре седам дана...нарочито ако је женско у питању. Ја сам смањено неурачунљив, па се некада отргнем контроли кад ми падне мрак на очи. Ова киша и хладноћа ме мотивишу да будем блажен, те се сада извињавам.

Poslednja izmena:
to je tako bolesno... Nemam reci da neko moze baciti 2000 eura na takvu glupost. Dodaj jos toliko i eto ti kola.

Хе, па сви они из власти су болесни, пре свега црвени антихристи СПС, а онда и жута мафија. А најболенији је народ. Зато сам ја дистанциран од сопственог народа и свакодневице. :cool:

Back