Деда Мраз долази из Загреба

ja mislim da je to jedan od najboljih albuma bivse juge. sto se mene tice, sve pohvale uvozniku.:worth::worth:

"Животињско царство" баш нашло своје праве купце,
КОНАЧНО!!!

Kraš Express je bez dileme
za kolaće, dobre kreme!
Ujutro za dobar dan, dobar dan,
Uvećer za dobar san, dobar san!

То певуши у својој кући, не овде!!!

Mene je lako prevariti :mrgreen:

__

a paketici ne poznaju nacionalno opredeljenje

Ох, какав паметан одговор, типично за....:manikir:

Deca ce biti srecna kad dobiju te paketice tako da me bas briga ko ih prodaje, samo malo me brine ova suma od 29 miliona dinara koju ce da izdvoji Telekom. Ako je i za paketice-previse je:think:
Blago deci kojoj mama ili tata rade u Telekomu!

Која контрадикторност,
брига те ко их продаје,...а само мало те брине сума од 29 мАлиона

Деда Мраз у Србију ове године не креће из Лапоније,
већ из Загреба!!!!!!!!

image.jpg

"Državne firme i ministarstva novogodišnje paketiće za decu zaposlenih nabavljaju od zagrebačke kompanije

Jedna od prvih institucija koju će posetiti „Djed Božićnjak" je Ministarstvo spoljnih poslova Vuka Jeremića....

Na konkursu za javna preduzeća i nekoliko ministarstava za novogodišnje paketiće pobedila je firma „Kozmolina", u vlasništvu kompanije „Magma" Goranka Fižulića, bivšeg hrvatskog ministra privrede.

On je upućenima poznat po svojima namerama da u potpunosti preuzme srpsko tržište igračaka, u Hrvatskoj po tome što je još kao ministar sređivao „Magmi" poslove u javnim preduzećima.

Ratni dobrovoljac kralj igračaka u Srbiji

„Magma", koja je u vlasništvu bivšeg hrvatskog ministra privrede Goranka Fižulića, kupila je „Kozmolinu" decembra prošle godine. Bivši hrvatski ratni dobrovoljac koji je učestvovao u ratu tokom 1991. i 1992. godine preko noći je preuzeo veliki deo srpskog tržišta igračaka. Fižulić je bio i ministar u Vladi Ivice Račana od 2000. do 2002. godine i optužen je u javnosti jer je koristio društveni položaj za sklapanje poslova za svoju privatnu firmu „Magma", koja se nalazi u vlasništvu njegove supruge Biserke. Preuzimanje „Kozmoline" prošlo je bez reakcije zvaničnika, ali ne i bez reagovanja javnosti i konkurencije. Prvo je „Magma" preuzela od srpskog distributera igračaka „Deksiko" višegodišnje distributerstvo igračaka kompanije „Hazbro" u Srbiji, a potom je hrvatski „kralj igračaka" na srpsko tržište plasirao seriju lutaka „jagodica bobica", koja je zbog greške u proizvodnji bila povučena iz prodaje u evropskim zemljama.

MSP: Nismo znali da su Hrvati

Mira Živković, zamenica generalnog sekretara u Ministarstvu spoljnih poslova, kaže za Press da je nabavka novogodišnjih paketića urađena u redovnom postupku."

http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=52964&sectionId=33

nije važno tko darove donosi, važno je a ih djeca dobiju i budu sretna

Nije kontradiktorno!
Zasto da me bude briga OD KOGA kupuju igracke?
Pitam za NOVAC koji izdvajaju za to.
Ma uostalom...:aha:

Како те није брига да наш новац одлази тамо и "Лијепу њихову":dontunderstand:

Zemlja u haousu i nemastini a oni deci kupuju paketice sa igrackama....
Koji su to lopovi... ako je kriza kriza je za sve... Deci 3 bombona i nadandza i dosta

:ok:

tipicno zenski me zabole da li je to hrvatski paketic

Видиш, мене типично женски боли што *рватски пакетић стиже српској деци!!!

Које лицемерје, типично за *рвате.

tako je! ura! :mrgreen: :worth:
deca su bitna, ona bar ne prave razliku

Шта деца српска знају, а да ли је тако и са хрватском децом :roll:

Te igracke se daju deci.
Ok, da li ces onda detetu da objasnjavas da nije dobilo paket zato sto su ovi lopovi?

Deca ce biti srecna kad dobiju te paketice tako da me bas briga ko ih prodaje, samo malo me brine ova suma od 29 miliona dinara koju ce da izdvoji Telekom. Ako je i za paketice-previse je:think:
Blago deci kojoj mama ili tata rade u Telekomu!

tako je! ura! :mrgreen: :worth:
deca su bitna, ona bar ne prave razliku

Svaka chast, ljudi. :worth: Hvala ku*cu da je neko i normalan, pored svih ovih papaka zadojenih mrznjom. Najbolje bi bilo da deca ispashtaju zbog nechije ogranichenosti. E pa, za razliku od Vashih bezvrednih trovachkih baljezgarija, dechiji osmeh je neprocenjiv. A deca su ukras sveta. :D

Poslednja izmena:
:dontunderstand::dontunderstand:
novac, profit, kapitalizam ne poznaju i ne zanima ih nacija...
ili se bojis ustaske konterminacije srpske nejaci...:roll:
e doista u ovoj cijeloj diskusiji tu netko nija sav svoj...

Novac profit , zar to ne vazi i za vas , ili si pala sa kruske . Kad neko odavde hoce da plasira nesto u Hrvatsku , znas li na kakve sve barijere nailazi , bez obzira na novac i profit . ili si zaista pala sa kruske

ovde, prema hrvatima pre svega
no, ostrascena si, necu da ulazim u to zasto..
za one koji su imali direktne veze sa onim sto se desavalo, imam razumevanja..

Сасвим погрешан закључак.

Никога не мрзим, напротив, врло сам толерантна.
Ако огорчење, разочарење и
достојанство поистовећујеш са мржњом,
онда не размишљаш добро.:bye:

А, шта ако деца добију овакве играчке из Хрватске

http://forum.krstarica.com/threads/250605

НИЈЕ те брига???

Ama zeno, sta ti je?
Sta treba da kazem, da mrzim sve Hrvate i sve sto je hrvatsko pa makar to bile i igracke!? Zasto? Uopste ne zelim da razmisljam na taj nacin.
A za ovu novu" genijalnu" igracku sa tematikom Oluje mogu samo reci da je jos jedna u nizu gluposti. Kako drugacije da se postavim prema tome? Naravno da ne odobravam:rtfm:

Ama zeno, sta ti je?
Sta treba da kazem, da mrzim sve Hrvate i sve sto je hrvatsko pa makar to bile i igracke!? Zasto? Uopste ne zelim da razmisljam na taj nacin.
A za ovu novu" genijalnu" igracku sa tematikom Oluje mogu samo reci da je jos jedna u nizu gluposti. Kako drugacije da se postavim prema tome? Naravno da ne odobravam:rtfm:

Пошаљи децу у Хрватску на летовање и
уживај, а тему прескочи и заобиђи!

Back